Bezoek Actemium op het Food Future Event: ‘Radicale ketentransparantie’

21.03.2018

Op donderdag 5 april 2018 staat Actemium op het Food Future Event, in het Congrescentrum Den Bosch. Het thema van dit jaar is ‘Radicale ketentransparantie’. Het event geeft u in één dag een update van de laatste ontwikkelingen op het gebied van productintegriteit, productontwikkeling, voedselveiligheid en ondernemerschap in food. Interessant voor elke vakprofessional in de voedingsmiddelenindustrie.

Ketentransparantie en integriteit

Integriteit waarborgen, daar moet de industrie en haar ketenpartners mee aan de slag. Dat betekent het omarmen van nieuwe technologieën die productintegriteit kunnen garanderen. Dat betekent ook altijd transparant zijn over wat er precies in een product zit en hoe het wordt gemaakt.

Denk eens aan ‘glazen fabrieken’ en producenten die hun complete productieproces laten zien in videoreportages, tot bedrijven die sensoren, blockchain protocollen en ‘smart contracts’ inzetten om de totale geschiedenis van een foodproduct vast te leggen. Maar wat zijn de dilemma’s? Maakt u zich niet kwetsbaar met transparantie?

Kom naar het Food Future Event op donderdag 5 april en laat u tijdens diverse lezingen bijpraten over deze belangrijke ontwikkelingen. Leer van anderen hoe zij omgaan met het thema ‘radicale ketentransparantie’.

Bezoek de Actemium stand

Wilt u snel up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de food industrie? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Bezoek dan onze stand! Onze kennis van food processen vertalen we naar oplossingen binnen de volledige keten industriële installatie. We adviseren, ontwerpen, bouwen en onderhouden.

Inschrijven

Meld u aan als relatie van Actemium en ontvang 50% korting! U heeft geen kortingscode nodig.

Wij zien en spreken u graag op 5 april!

 

Wilt u nu al weten welke oplossingen en diensten Actemium aanbiedt in de food industrie? Bekijk dan food.actemium.nl.

Locatie Food Future Event

Share!
Share on LinkedIn0Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

 
 
 
&nbp;

Het gebruik van cookies stelt ons in staat u een optimale gebruikservaring te bieden. Klik op OK! om akkoord te gaan met ons cookiebeleid. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close