Ook gek op techniek en op zoek naar een baan of stageplaats?

16.03.2017

Bezoek dan vandaag tussen 16.00 en 21.00 uur onze stand op de Open Dag van het Da Vinci college in Dordrecht. Onze collega's staan je graag te woord! Bovendien maak je kans op een goed gevulde gereedschapskist t.w.v. € 350,-!

Maak jij het verschil als monteur of technician?

Wil jij na je studie werken bij één van de grootste technische dienstverleners van Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We werken iedere dag hard aan het ontwerpen, bouwen en onderhouden van procesinstallaties in de (petro)chemie in Nederland. Onze vestiging in Dordrecht levert elektro, instrumentatie en analyser services bij olieraffinaderijen als BP en Exxon. Als monteur of technician zorg je ervoor dat deze installaties perfect onderhouden worden en dat het productieproces geen hinder ondervindt. Onder andere door jouw inzet wordt het productieproces een stuk efficiënter en veiliger. Actemium levert oplossingen op geheel eigen wijze. Jij krijgt bij ons de kans om je hierin te ontwikkelen. Ook bieden we goede stage- en afstudeermogelijkheden waarbij het mogelijk is om werken en leren te combineren.

Meer weten? 

Kijk voor meer informatie op onze ‘werken bij’ website. Of neem contact op met onze HR Business Partner Patricia van Holst via patricia.van-holst@actemium.com of +31 (0) 65 11 34 833.

Locatie Open Dag

Da Vinci college
Duurzaamheidsfabriek Dordrecht
Maria Montessorilaan 50, 3311KW Dordrecht

https://www.davinci.nl/

 

 

 

Share!
Share on LinkedIn0Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

 
 
 
&nbp;