The Religion of Automation

Industrial Automation Event 2019

Ieder jaar organiseert Novotek het Industrial Automation Event. Het event waar system integrators, leveranciers en eind-klanten samenkomen om te vertellen over de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en updates, de implementatie van innovatieve oplossingen en het laten zien productdemonstraties. Kom langs en laat je inspireren!

Leveranciers en integrators delen hun visie en strategie

Op 10 oktober 2019 organiseert Novotek weer het jaarlijks terugkerende Industrial Automation Event. Het event waar system integrators, leveranciers en eind-klanten samenkomen.

Een bezoek aan Industrial Automation Event biedt je een actueel overzicht van de laatste ontwikkelingen bij de leveranciers, laat je kennismaken met de nieuwe producten en updates en leert je hoe system integrators bij hun klanten innovatieve oplossingen implementeren.  Met jouw Industrial Automation ticket heb je toegang tot de beursvloer en de plenaire en parallelle sessies.

Ideeën uitwisselen?

Wij ontvangen je graag op onze stand. Om bij te praten over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en branche en om te bespreken hoe we samen jouw automatiseringsuitdagingen en doelstellingen kunnen aanpakken.

Integrator-sessie: 'Upgraden 25-SCADA systemen bij Aspen Oss met focus op verbeterde veiligheid en beschikbaarheid'

Actemium verzorgt tijdens dit event de presentatie: ‘Upgraden 25-SCADA systemen bij Aspen Oss met focus op verbeterde veiligheid en beschikbaarheid’.

Bart Verburg, Client Manager, geeft tijdens deze presentatie inzicht in het verloop van het migratie- en verbeterproject bij Aspen Oss B.V.

Aspen Oss heeft een lange geschiedenis in de productie van Active Pharmaceutical Ingredients (API’s), dat zich uitstrekt over 90 jaar. Zij leveren wereldwijd complexe, actieve farmaceutische grondstoffen, van zeer hoge kwaliteit.

Aspen Oss is een migratie- en verbeterproject gestart om de 25 stuks verouderde iFIX SCADA-systemen te upgraden. Deze systemen worden gebruikt om per gebouw (GMP-)processen te bewaken en procesgegevens te registreren. Naast de upgrade van de SCADA-systemen worden ook gescheiden productienetwerken opgezet en worden serversystemen gevirtualiseerd en redundant uitgevoerd. Actemium is in opdracht van Aspen gestart met het her-ontwerp van het SCADA op basis van nieuwe Aspen requirements en het opzetten van een SCADA-software-bibliotheek voor de migratie en uitrol van alle systemen de komende jaren.

Reserveer een moment in uw agenda om deze presentatie bij te wonen. Deze vindt plaats van 13.45 14.15 uur.

Bekijk hier het volledige dagprogramma van het Industrial Automation Event.

Praktische informatie

Evenement
Industrial Automation Event 2019

Datum
10 okober 2019
9.00 – 18.00 uur

event Cyber Security
De Stad Klundert

Kosten
Gratis toegang na inschrijving

Voor wie?
Gebruikers van automatiseringsoplossingen en system integrators

Aanmelden

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten.

Heb je vragen? Bel +31 (0)88 83 18 999.

Tot ziens!