Concepten en mechanisatietechnieken

Industrial Cyber Security event

Tijdens het Industrial Cyber Security event leert over de uitdagingen en mogelijkheden op gebied van Cyber Security in de industrie.

Cyber Security in de maakindustrie

Weet de industrie voldoende weerstand te bieden tegen gevaren als cyber crime, spionage of sabotage? Wanneer is jouw bedrijf voldoende ‘cyber secure’? Waar liggen de uitdagingen in de essentiële samenwerking tussen jouw IT- (informatie technologie) en OT- (operationele technologie) afdeling? Hoe profiteer je van digitale innovaties maar weet je tegelijkertijd grip te houden op jouw informatiebeveiliging?

Als plantmanager denk je er liever niet aan: een aanval van hackers, maar de actualiteit laat zien dat het tegenwoordig een reële dreiging is. De vraag lijkt niet te zijn óf het gebeurt maar wanneer het jouw bedrijf overkomt. Ligt er een noodplan klaar als het gebeurt?

Tijdens dit event komen bovenstaande vragen uitgebreid aan bod.

Het event over Cyber Security in de maakindustrie

Op woensdag 9 oktober 2019 vindt het eerste Cyber Securit event plaats. U vindt er informatie over de uitdagingen en mogelijkheden op gebied van Cyber Security in de industrie. Het centrale vraagstuk van dit jaar is: “Hoe maak ik mijn bedrijf Cyber Secure?”

Hierbij komen de basale stappen, user cases, awareness en acceptatie (wat, wanneer, wie, hoe) aan de orde. En ook de vraag: “hoe overtuigen we gebruikers van de noodzaak om vooruit te denken?”.

Lezing: 'Bridging the IT-OT gap – collaboration in facing today’s security challenges'

Actemium en Axians (zusterbedrijven) verzorgen tijdens dit event de lezing: ‘Bridging the IT-OT gap – collaboration in facing today’s security challenges’.
Er wordt tijdens deze lezing ingaan op de vraag waarom en hoe IT en OT moeten en kunnen samenwerken, waarbij oog is voor elkaars belangen. En kennis van beide domeinen gebruikt wordt om passende maatregelen te nemen, die recht doen aan het bedrijfsbelang.

Praktische informatie

Evenement
Industrial Cyber Security event 2019

Datum
Woensdag 9 oktober 2019

event Cyber Security
de Basiliek

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?
Je bent op zoek naar praktische oplossingen voor Cyber Security in de industrie

Aanmelden?

Schrijf jezelf direct in voor gratis toegangskaarten.

Heb je vragen? Bel +31 (0)88 83 18 999.

Tot ziens in Veenendaal!

Meer informatie over de lezing? Neem contact op.
Gert Ippel
Business Consultant & MES / MOM Solution Architect - Actemium Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0) 88 83 18 999
+31 (0)6 40 48 65 66