Webinar

Industry Live Sessions - Risico gebaseerd Patch Management

In de maand november organiseren we elke dinsdag en donderdag diverse online live sessies die op de industrie gericht zijn.

Risico gebaseerd Patch Management in industriële omgevingen

De noodzaak voor actief Patch Management op industriële systemen wordt steeds groter. Dit is best een uitdaging, want dit geld voor alle systemen waarop software of firmware draait. Denk hierbij aan Windows systemen (en de daarop geïnstalleerde software), maar ook aan PLC’s, Netwerk componenten, Frequentie drivers, etc. Daarnaast kan het installeren van een patch of update niet zomaar, want er moet rekening worden gehouden met de impact (op het systeem en benodigde downtime) en compatibiliteit van de patch of update met overige componenten. Ook moet er gekeken worden naar de noodzaak van de patch of update, is deze nog van toepassing op uw situatie en zo ja, hoe snel moet de patch of update geïnstalleerd worden? Kortom, de uitvoering van actief Patch Management binnen de industrie kent de nodige uitdagingen.

Actemium gaat u vanaf volgend jaar hierbij helpen! Met onze komende dienst, die nu in samenwerking met een van onze klanten in de eindfase van ontwikkeling zit, gaan wij u een groot deel van het werk uit handen nemen. Op basis van uw specifieke situatie gaan wij u actief adviseren over de beschikbaarheid van nieuwe patches & updates voor al uw systemen. Dit kan zelfs wanneer deze worden onderhouden door andere partners.

In dit webinar vertellen wij graag hoe wij u hiermee kunnen ontzorgen.

 

Sprekers: Rick Booij (Actemium) & Matthijs Bakker (Axians)

Praktische informatie

Evenement
Industry Live Sessions
Webinar Risico gebaseerd Patch Management in industriële omgevingen

Datum
Dinsdag 17 november 2020
van 11.00u – 12.00u

Locatie
Online, vanaf je eigen werkplek

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?
Je wilt aan de slag gaan met het digitaliseren van industriële processen.

Aanmelden?

*Heb je interesse in dit webinar maar ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen? Meld je dan toch aan, een paar dagen na afloop van het webinar ontvang je per e-mail een link naar de opname. Zo kun je het webinar bekijken wanneer het jou uitkomt.

Meer informatie over dit webinar? Neem contact op.
Rick Booij
Business consultant - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 46 84 80 99