Webinar

Industry Live Sessions - Digitaliseren met Kizeo

In de maand november organiseren we elke dinsdag en donderdag diverse online live sessies die op de industrie gericht zijn.

Digitalisatie van uw werkproces

Het is een kreet die steeds vaker voorkomt, digitaliseren. Maar waarom zou je gaan digitaliseren? Hoe begin je hieraan? En wat levert het je op? Dit zijn vragen die steeds vaker ontstaan binnen organisaties.

Het digitaliseren van het werkproces kan een flinke onderneming zijn. Om dit proces te beginnen is vaak een lastige stap. Er is een overvloed aan ondersteunende programma’s waardoor het overzicht snel verloren gaat.  Een ander gevaar is dat het digitalisatie-proces wordt onderschat en te snel wordt doorgevoerd. Om dit proces in gang te zetten moet vaak een groot gedeelte van de organisatie betrokken worden.

Eerste stap in de digitale transformatie

KizeoForms is een simpele tool voor het digitaliseren van activiteiten. Met deze tool kunnen papieren formulieren snel, eenvoudig en efficiënt worden omgezet in digitale formulieren. Deze toepassing bestaat uit twee onderdelen, het online platform en de mobiele applicatie. Met het online platform kunnen formulieren gemaakt worden, welke vervolgens met een telefoon, tablet of laptop kunnen worden ingevuld. De formulieren zijn flexibel en kunnen snel worden opgesteld en aangepast.

De bekende papieren en onderhouds- en calibratie-lijstjes worden omgezet naar een digitale “slimme” variant.

Met KizeoForms is het gemakkelijk om de eerste stap richting het digitalisatie van het werkproces te zetten. Binnen enkele minuten kan al vrij simpel het eerste papieren formulier gedigitaliseerd worden. De simpliciteit is een van de grote voordelen van het programma. Het is hierdoor ook gemakkelijk om laag in de organisatie te beginnen. Dit is ook waar de grootste efficiency slag te behalen valt.

Tijdens ons webinar willen wij u aan de hand van een drietal praktijkcases laten ervaren wat de mogelijkheden van KIZEO zijn en hoe we de verzamelde data kunnen visualiseren.

Sprekers: Arnold Boonman (Actemium)

Praktische informatie

Evenement
Industry Live Sessions
Webinar Digitaliseren met Kizeo

Datum
Donderdag 5 november 2020
van 11.00u – 12.00u

Locatie
Online, vanaf je eigen werkplek

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?
Je wilt aan de slag gaan met het digitaliseren van industriële processen.

Aanmelden?

*Heb je interesse in dit webinar maar ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen? Meld je dan toch aan, een paar dagen na afloop van het webinar ontvang je per e-mail een link naar de opname. Zo kun je het webinar bekijken wanneer het jou uitkomt.

Meer informatie over dit webinar? Neem contact op.
Arnold Boonman
Sr. Client Manager - Goes
[javascript protected email address]
+31 (0)6 20 42 72 27