Virtual meets Reality op Contacta.nl

Van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 november 2017 vindt in Goes dé netwerkbeurs van het jaar plaats: Contacta.nl. Een goede gelegenheid om in contact te komen met bedrijven uit de regio. Met onze Zeeuwse vestiging op het Bevelandenplein in Goes, willen we dan ook niet ontbreken op deze beurs. Bezoek onze stand Virtual meets Reality.

Datum/Tijd
Datum - 07/11/2017 - 09/11/2017
16:00 - 22:00


Virtual Reality voor trainingsdoeleinden

Virtual Reality is hot. En zeker als dit wordt toegepast voor trainingsdoeleinden op veiligheidsgebied. Maar welk effect heeft de Virtual Reality-training op de veiligheid van uw industriële productieproces?

Veilig oefenen

Virtual Reality (VR) biedt veel mogelijkheden om de safety awareness bij medewerkers te vergroten. Door middel van het nabootsen van een ‘real life’ omgeving, kunnen lastige handelingen, zoals het schakelen in een MCC-kast, ‘veilig’ geoefend worden. Door deze ‘real life experience’ ervaren de deelnemers welke handelingen zij moeten verrichten zonder dat zij deze fysiek voelen. Zo leren zij de risico’s en de gevaren eerder herkennen. Actemium is de eerste technische dienstverlener in Nederland die Virtual Reality gaat inzitten voor trainingsdoeleinden op het gebied van veiligheid. Samen met onze technologiepartners creëren we een veiligheidstraining voor onze medewerkers. Hiermee verbetert hun veiligheidsbewustzijn wat leidt tot minder ongevallen en een veiligere manier van werken bij onze klanten.

Ervaar onze Virtual Reality oplossing in de praktijk

In onze stand op de Contacta wordt u begroet door onze virtuele hostess. En vertellen wij u graag over onze Virtual Reality oplossing die we voor trainingsdoeleinden ontwikkelen. U kunt deze VR-bril zelf uitproberen!

Bezoek onze stand nummer 230 in hal 1

Bezoek onze stand op de Contacta beurs en ervaar onze Virtual Reality oplossing. Op onze stand kunt u dagelijks van 7 t/m 9 november onze Virtual Reality oplossing zelf ervaren. Deze unieke live ervaring wilt u niet missen!

U vindt ons in hal 1, op stand nummer 230 op het Bevelandenplein.

Aanmelden

U kunt zich via deze link aanmelden.

Tijden beurs

Dinsdag 7 november      16.00 – 22.00 uur

Woensdag 8 november  14.00 – 22.00 uur

Donderdag 9 november 14.00 – 22.00 uur

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen vanuit onze vestiging in Goes? Neem dan contact op met onze collega’s via telefoonnummer: +31 (0)113 36 22 28.

Share!
Share on LinkedIn124Share on Facebook9Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

 
 

Geef een reactie

 
&nbp;