Home Manage Movement
Manage Movement

Actemium is één van de merken van VINCI Energies, een internationale netwerkorganisatie. In Nederland werken onze specialisten door professionele expertise te combineren met een gesegmenteerde marktbenadering vanuit méér dan 20 ondernemende business units.

Actemium zorgt voor vooruitgang door ondernemend te zijn. Ondernemen is  een actieve houding, die zorgt voor innovatieve en betrouwbare oplossingen. Ondernemen is zelfstandig zijn, zelf verantwoordelijkheid nemen, kansen in de markt zien, nooit stilzitten. Het is de juiste expertise op het juiste moment, op de juiste plek kunnen inzetten en managen. Van het begin van een project tot het einde. Het laat zien dat Actemium als volwaardig partner klanten vooruit helpt  in de industrie. Wendbaar, energiek en met volledige controle.

Met Manage Movement geven we aan dat we wendbaar zijn, kunnen meebewegen in de markt en ook kunnen innoveren waar dat nodig is. Maar vooral dat we daar grip op hebben. Beweging werkt namelijk aanstekelijk, een kleine actie kan leiden tot grote impact.

Met Manage Movement brengen we het ultieme gevoel van controle over. Het laat zien dat we als volwaardig partner onze klanten in de industrie vooruit helpen.