Brouwerijen & Dranken

Klanten kunnen bij Actemium terecht voor procesoptimalisatie, duurzame productie en efficiënt gebruik van energie. Uitgangspunt is daarbij de strikte wet- en regelgeving voor voedselveiligheid en hygiëne. Wij zorgen dat u uw klanten snel kunt leveren met een optimale productkwaliteit.

Actemium is specialist in systeemintegratie en plant design en doet dat in verschillende branches. Ook in de drankenindustrie. Onze professionals kennen uw markt en zijn thuis op de werkvloer van mouterijen, brouwerijen en bottelarijen. Of het nu gaat om het ontwerp en de realisatie van nieuwe productielijnen, het onderhoud en beheer van geïmplementeerde systemen of tracking & tracing van alle onderdelen van uw product.

Wij helpen u de bottlenecks in uw productieproces te identificeren. En zorgen dat u de input van de grondstoffen tot het eindproduct kunt volgen, waarbij u de beschikking heeft over alle noodzakelijke informatie. We zijn een betrouwbare partner die uw order- en productieproces geheel optmaliseert.

Meer informatie en contact

Voor specifieke “Solutions & Services” in deze markt, bekijk onze pagina Diensten of neem contact op met Michiel van Vlijmen, client manager Actemium: michiel.vvlijmen@actemium.com / +31 (0) 88 83 18 870.

 

Share!
Share on LinkedIn0Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

 
 
&nbp;