Amels en Actemium samen op koers

Sinds 2015 is Actemium de vaste onderhoudspartner aan de permanente installaties van scheepsbouwer Amels in Vlissingen. Een sterke samenwerking, gebaseerd op rotsvast vertrouwen. “We hebben aan een half woord genoeg.”

Zeeland Refinery over partnerschap met Actemium: “Heldere afspraken én gezond verstand”

Zeeland Refinery heeft voor haar E&I-onderhoud een target contract met Actemium afgesloten. Doordat we elkaar goed kennen, pakken we het onderhoud op een slimme manier aan. Zo verlagen we de kosten voor Zeeland Refinery én besparen we hen tijd.

Geevers en Actemium: tevreden partners als ‘part of the deal’

Geevers handhelds, PDA’s, voice terminals en draadloos netwerk

“We bedienen onze klanten sneller en beter.”

Integrale ATEX-aanpak bij Sachem in Zaltbommel

Sachem Veel bedrijven vinden het lastig om 100% te voldoen aan de ATEX wet- en regelgeving. Chemiebedrijf Sachem in Zaltbommel koos daarom voor een integrale…

Veiligheid bij Danisco op orde dankzij EVD en nieuwe zoneringen

Danisco/DuPont heeft de risico’s op stof- én gasexplosies nu goed in kaart. Actemium maakte de nieuwe zonering en het EVD.

Serviceverlening garandeert continuïteit bandenmeetstraten KwikFit

Maintenance Kwikfit continuïteit bedrijfsproces

“De continuïteit van dat kritische bedrijfsproces wordt gegarandeerd met de serviceverlening van Actemium.”

Agrifirm ombouw

In de voormalige fabriek functioneerden de machines nog prima, maar de technische installaties waren verouderd. De aangescherpte regels op het gebied van ARBO, ATEX, veiligheid en milieu vormden de aanleiding om de fabriek te moderniseren., vertelt Robin Blom, bedrijfsleider Agrifirm Veghel.

Premier Nutrition integratie van ERP tot en met procesbesturing

”Met het strategische partnerschap ondersteunen we Premier Nutrition met het structureren van de productielocatie en productieprocessen. We vonden een partner met dezelfde visie. Een partner die past bij onze cultuur, aldus Miguel Costa Gonzalez.”

Ferm O Feed nieuwe fabriek

Het is een hele operatie om een nieuwe fabriek te bouwen. Zoiets doe je maar één keer per generatie. Tussen alle kandidaten viel Actemium vrij snel op. Een concreet voorstel, goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Aan Actemium de verantwoordelijke taak om al die losse onderdelen aan elkaar te koppelen, van kabels tot besturingssoftware.

De Heus Maasbracht migratie

Added value migration is een perfecte manier om een productieomgeving op te waarderen. Dat is ook de ervaring van De Heus Maasbracht. Het beste van de fabriek blijft bewaard, terwijl nieuwe elementen aan de omgeving worden toegevoegd.