Home Beverage Nieuws Bezoek Actemium op BrauBeviale

Bezoek Actemium op BrauBeviale

Beverage tag corner

U wil een efficiënte en flexibele productieomgeving? Bezoek dan de BrauBeviale en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied Beermix & drankenproductie, mechanical engineering, installatie & services.

BrauBeviale

Van 8 tot en met 10 november vindt de BrauBeviale 2016 plaats in Nürnberg: het internationale platform voor de brouwerij- en drankenindustrie. De BrauBeviale stelt de procesketen van de volledige drankenindustrie centraal. Producenten en leveranciers van zowel bier, frisdrank, vloeibare zuivelproducten, wijn, schuimwijn als sterke dranken vinden er hun gading. Bovendien komt ieder aspect aan bod, van grondstof en technologie tot logistiek en market

Actemium

Vanuit ervaring en multidisciplinaire knowhow biedt het internationale Actemium-netwerk klantspecifieke oplossingen en expertise voor zowel de proces- en de softwarecomponent van projecten in Beermix & drankenproductie, inclusief mechanical engineering, installatie & services.

Binnen de scope van een smart industry begeleidt Actemium u eveneens in de transformatie naar de Factory of the Future: zo bent u voorbereid op de uitdagingen die de toekomst biedt en haalt u het maximum uit de actuele én toekomstige innovaties.

Kom onze oplossingen voor eco productie, self-learning CIP, Big Data en Smart Coaching ontdekken in hal 7 – stand 421.

Voor meer informatie over onze deelname kunt u contact opnemen met:
Michiel van Vlijmen
Global Business Developer Beer and Beverage - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 21 20 66 83
Nieuws
Optimale luchthuishouding in droogtorens met Mollier Optimalisatie Software

Het optimaal laten verlopen van het productieproces, dat is iets waar we dagelijks mee bezig zijn. Als zuivel fabrikant weet je als geen ander wat daarbij komt kijken en vooral wat de consequenties zijn van verkeerde stampvolumes of onnodige reinigingen. Onze speciaal ontwikkelde software zal afwijkingen sneller opmerken, wat veel voordelen met zich meebrengt.

Actemium versterkt propositie in Noord Nederland op gebied van System Integration

Door een bedrijfsovername in Drachten én met de bundeling van expertise van de vestigingen Assen, Veendam en Zwolle is de dienstverlening in Noord Nederland op het gebied van besturingstechnieken uitgebreid en versterkt voor de totale automatisering en informatisering van fabrieksinstallaties. Daarmee zet Actemium, landelijk gezien, een nog sterkere positie neer op het gebied van System Integration.