Met veiligheid als absolute prioriteit!

Diensten en services voor de chemie

Bij onze diensten en services op het gebied van automatisering wordt rekening gehouden met veiligheid. Wij weten dat binnen de chemische industrie en voor jou veiligheid namelijk de absolute prioriteit en eerste vereiste is.

Totaalpakket aan diensten en services

De fasen advise, design, build en maintain hebben we geïntegreerd binnen één bedrijf. Van de tekentafel en de constructie tot en met de inbedrijfstelling en het onderhoud: Actemium is jouw partner als het gaat om de ontwikkeling en optimalisatie van de productieprocessen, de bijbehorende automatisering, de elektrotechnische installatie, de constructie en het benodigde onderhoud. We zorgen ervoor dat jouw installaties beschikbaar blijven voor productie: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Je kunt bij ons terecht voor een totaalpakket aan diensten en services voor de chemie. Zowel voor specifieke als voor multdisciplinaire services, EPC Contractor of EPC(m).

Voordelen van één EPC Contractor

Bij een aanpak door één EPC Contractor heeb je als klant het voordeel dat alle disciplines onder één dak werken en de industrial solutions vanuit hetzelfde gedachtegoed geleverd worden. Dat maakt de lijnen kort en haalt een hoop ruis weg. Vooral bij innovatieve of complexe projecten is de tandem tussen process engineers en automatiseerders een perfecte koppel. Je kunt dan niet terugvallen op routine en hebt elkaar dus hard nodig.

Onze diensten en services zijn: