Home Segmenten Chemie Over Chemie
MET VEILIGHEID ALS ABSOLUTE PRIORITEIT!

Over Chemie

Veilige én toekomstbestendige chemische productieomgeving

Ooit stilgestaan bij uw groeipotentie? Chemische processen zijn complex en juist daarom is er veel ruimte om uw productieomgeving te versterken. Door zaken te automatiseren, wordt de afhankelijkheid van operators (lees: menselijke fouten) bijvoorbeeld minder. Uw omgeving is er meteen veiliger op. En zo hebben we nog veel meer praktische oplossingen voorhanden. Uiterst zorgvuldig vergroten we op de lange termijn uw technische souplesse.

Veiligheid boven alles

De uitdagingen binnen de chemische sector zijn groot: de BRZO-richtlijnen zijn aangescherpt en er wordt strenger op handhaving gecontroleerd. Het vergroten van procesveiligheid is vaak de reden dat u bij ons aanklopt. Al snel ondervinden we dat er een zee van ruimte ligt om uw omgeving te optimaliseren. Denk aan oplossingen op het gebied van automatisering, mechanisatie en energie-efficiëntie.

Actemium engineert om te bouwen

Actemium is in een breed technisch spectrum gespecialiseerd. U kunt bij ons terecht voor advies, het ontwerpen, bouwen en onderhouden van uw industriële processen. Opvallend is dat steeds meer chemiebedrijven in een vroeg stadium bij ons aankloppen. Het onderscheid met andere ingenieursbureaus? Wij engineeren om te bouwen, zijn altijd bezig om de link te leggen met uw praktische omgeving, capaciteit en wensen

Veelzijdige EPC-contractor

De chemische industrie is en blijft complex. Daarom is het belangrijk dat u een partner kiest met ervaring. Wij weten bijvoorbeeld hoe we de door u opgegeven toevoegingen in de juiste dosering op de juiste plek in het productieproces moeten krijgen. Overigens zijn we meer partner dan leverancier. Openheid en transparantie zijn de basis van onze partnerships. We lopen niet weg als het moeilijk wordt. Dat is meteen de reden waarom we vaak als EPC-contractor worden ingeschakeld.

Nieuwsgierig naar specifieke oplossingen voor chemische productiebedrijven? Neem contact op met:

Bart Verburg
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 83 18 999
+31 (0)6 54 38 48 62