KWALITEIT IS DE ENIGE STANDAARD!

Farmacie

Binnen de farmaceutische industrie is kwaliteit de enige standaard. Met meer dan twintig jaar ervaring én de grootste multinationals als klant, zijn we de industriële farmaceutische specialist van Nederland. Actemium helpt u feilloos vooruit bij de technische inrichting van uw farmaceutische processen, (GMP)wetgeving, testprotocollen en veiligheid.

Kennis van en ervaring in de farmaceutische industrie

De farmaceutische productiebedrijven richten zich de laatste jaren weer meer op hun ‘core business’. Het produceren van medicijnen, maar ook het ontwikkelen van nieuwe medicijnen is weer prioriteit nummer één. Daarmee levert de farmacie een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van mens en dier.
Modificatie van bestaande installaties is nodig om de productie van nieuwe producten mogelijk te maken. Maar ook om een hogere efficiency te behalen uit het bestaande productieproces en om in compliance te zijn met de laatste regelgeving. Het optimaal inzetten van de bestaande productielocaties (het zogenaamde Asset Management) wordt hierbij steeds belangrijker. U zult zich afvragen hoe u die nieuwe producten kunt maken met de huidige installaties. Of hoe u uw productie-efficiëntie vergroot? Moet uw verouderde systeem vervangen worden en wat zijn  daar de consequenties van? Voldoet uw productieproces wel aan alle regelgeving? En hoe houdt u uw installaties in gevalideerde staat?

Onze specialisten zijn thuis in de farmacie. Zij kennen de biotechnologische en chemische processen voor productie. Ook hebben zij ervaring met diverse (clean) utilities. Denk hierbij aan:

  • Generatie en distributie van clean utilities
  • Opslag in bulktanks van grondstoffen en gereed product.
  • Productie van API’s via biotechnologische processen
  • Productie van API’s via chemische processen
  • Secundaire productieformulatie voor vloeistoffen en tabletten
  • Verpakking en opslag van medicijnen
  • GMP-monitoring van cleanrooms en productopslag

Of het nu gaat om consultancy, ontwerp, engineering, bouw, validatie of onderhoud van uw technische installaties; u kunt bij Actemium terecht. Samen met onze partner Smink Group kunnen wij ook ‘turn-key’-projectoplossingen bieden.

Meer weten?

Wij zijn benieuwd naar uw volgende project op het gebied van automatisering en denken er graag over mee.

Lijkt u dat een goed idee? Nodig ons dan uit voor een goed gesprek. Wij vertellen u graag over onze diensten en projecten op het gebied van farmacie en life sciences. Wilt u ons eerst beter leren kennen? Volg ons dan en blijf op de hoogte.