KWALITEIT IS DE ENIGE STANDAARD!

Commissioning

Aantoonbaarheid

In de commissioning-fase moet aangetoond worden dat alle systemen gebouwd zijn conform de eisen van de gebruikers. Hierbij moeten niet alleen alle individuele componenten maar ook de samenstelling van modules worden geïnspecteerd en getest. Hierbij kunt u denken aan het testen van veldbus- en ethernet-netwerken, het uitvoeren van I/O-testen, het instellen van regelaars en instrumenten en het uitvoeren van functionele testen. Alles uiteraard volgens vooraf goedgekeurde testprotocollen. Wij kunnen zorgen voor het uitvoeren van al deze testen volgens plan, maar kunnen u ook assisteren met supervisie op locatie om te zorgen dat alles correct en volgens planning word uitgevoerd.

Maar in de farmaceutische industrie is dit (nog) niet voldoende. Want uw installaties moeten voldoen aan de GMP-wetgeving die voorschrijft dat deze installaties gevalideerd worden, voordat ze in gebruik worden genomen. Validatie is het proces waarmee aangetoond en gedocumenteerd wordt dat een (GMP-)proces en bijbehorend systeem exact doet waarvoor het gespecificeerd is. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de farmaceutische industrie en gebruikt de GAMP-richtlijn voor dit validatieproces om klanten te ondersteunen bij deze kwalificatietesten (IQ en OQ).

Wij kunnen u met onderstaande diensten assisteren in deze projectfase:

Commissioning

  • Site supervisie
  • Constructiemanagement
  • Testen digitale netwerken
  • FAT en SAT afnametesten (GAMP)
  • Validatie testen IQ en OQ (GAMP)

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar uw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier uw vraag. Of bel ons op +31(0)88 83 18 999.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Via bovenstaande checkbox geeft u akkoord op het verwerken van uw persoonsgegevens.