Home Segmenten Farmacie Diensten Electrotechnisch ontwerp
KWALITEIT IS DE ENIGE STANDAARD!

Electrotechnisch ontwerp

Ontwerpen die voldoen aan alle geldende standaarden en richtlijnen

In deze fase van uw project wilt u uw basis ontwerp uitwerken naar een detail elektrotechnisch ontwerp. Wij kunnen in deze fase een detail elektrotechnisch ontwerp opstellen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw standaarden of specifieke eisen op elektrotechnisch gebied. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat onze ontwerpen voldoen aan de geldende machine- en laagspanningsrichtlijnen.

Als uw installaties moeten voldoen aan procesveiligheid (SIL) of explosieveiligheid (ATEX) dan hebben wij hiervoor ook de juiste expertise in huis. Onze ontwerpen zullen dan zodanig worden opgesteld dat zij voldoen aan de geldende normen op dat gebied.

Ontwerpen om te bouwen

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het ontwerp maar ook voor de bouw van elektrotechnische installaties. Met onze eigen paneelbouw-werkplaats en onze eigen elektrotechnische monteurs die bij u op locatie deze installaties bouwen kunt u zowel het ontwerp als de uitvoering gerust aan ons overlaten. Door onze praktische ervaring met de uitvoering zijn onze ontwerpen dan ook praktisch realiseerbaar.

Wij kunnen u met onderstaande diensten assisteren in deze projectfase:

Elektrotechnisch & Instrumentatie ontwerp

  • Ontwerp van hoog-, midden- en laagspanningsinstallaties
  • Ontwerp van hardware besturingssystemen
  • Detail ontwerp installaties (AutoCAD, EPLAN)
  • Detail ontwerp schakelkasten (AutoCAD, EPLAN)

Elektrotechnisch & Instrumentatie bouw

  • Paneelbouw voor besturingssystemen
  • Elektrotechnische montage op locatie

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar uw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier uw vraag. Of bel ons op +31(0)88 83 18 999.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Via bovenstaande checkbox geeft u akkoord op het verwerken van uw persoonsgegevens.