Omdat binnen de farmacie kwaliteit de enige standaard is

Geen markt die meer gedreven wordt door kwaliteit dan de farmaceutische industrie. Productveiligheid boven alles. Actemium is uw betrouwbare partner bij onder andere de nieuwbouw van uw fabriek, het vergroten van productie-efficiëntie, een modificatie of migratie van een systeem, het testen van de software volgens GAMP, het opleiden van operators, een papierloze productie of de introductie van een nieuwe techniek.

Doelbewust bouwen aan 100% betrouwbare productieomgeving

Natuurlijk willen bedrijven die alleen al miljarden aan research uitgeven op technisch vlak loepzuiver ondersteund worden. Wat het project ook is; ‘stap voor stap’ is het devies. Bij Actemium hanteren we een vastomlijnde structuur met aandacht voor alle details. Uitvoerige testprotocollen zijn de basis van al onze werkzaamheden.

Meer dan twintig jaar uw industriële partner

Bij Actemium zijn we al meer dan twintig jaar de industriële partner van de grootste beursgenoteerde farmaciebedrijven. We bedienen ook lokale farmaciebedrijven die zich vooral op de productie richten. Hoe uw bedrijf ook ingericht is, als geen ander beseffen we dat farmaceutische productieprocessen niet met andere productieprocessen te vergelijken zijn.

Juiste technische antwoord op uitzonderlijke situaties

Uw watersystemen en utilities dienen zuiverder dan zuiver te zijn. De biotechnologische en chemische processen vragen om de meest verfijnde technieken. Medicijnen en grondstoffen moeten met de grootst mogelijke zorg worden opgeslagen, en dat vergt weer veel qua automatisering. En dan is er natuurlijk de overheid, die er streng op toeziet dat productveiligheid tijdens het hele traject gegarandeerd wordt.

De meest verfijnde industriële wereld

Kortom: technisch gezien is er geen meer verfijnde en meer gecontroleerde omgeving dan de farmacie. Daarom heeft u een industriële partner nodig die alle gevoeligheden binnen de processen kent, én daar vanuit ervaring een veilig antwoord op heeft.

Nieuwsgierig naar specifieke oplossingen voor de farmacie?
Neem contact op met:

Bart Verburg
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 83 18 999
+31 (0)6 54 38 48 62