FEED-MARGES ZIJN KLEIN EN DUS MAAKT TECHNIEK HET GROTE VERSCHL

Feed

Als producent in de feed sector wilt u zo goed mogelijk voer maken, tegen zo laag mogelijke (productie)kosten. U wilt uw klanten flexibiliteit en variatie bieden. Samen met overheden en instanties stellen zij steeds strengere eisen aan gezondheid, veiligheid en milieu. Hoe krijgt u dat allemaal voor elkaar? Uw succes is onder andere afhankelijk van uw productieproces. Daarom zoekt u een partner die uw processen en markt van haver tot gort kent.

Diepgaande kennis van productieprocessen

Niemand weet meer van voer maken dan u. Als onderneming in de feed sector zoekt u een partij met méér dan alleen kennis van uw productieprocessen. U zoekt een partner die de ontwikkelingen binnen uw markt kent, uw uitdagingen begrijpt en de technische gevolgen voor u oplost. Een technisch dienstverlener die u op maat bedient met flexibele en platformonafhankelijke toepassingen, die naadloos aansluiten op uw bestaande processen.

Het is van belang om uw productieomgeving zo optimaal mogelijk in te richten. Gebruikmakend van alle besturings- en elektrotechnische mogelijkheden. Als langdurige partner van vele grote feed-klanten zijn we uitstekend in staat om uw productiecapaciteit en -performance te verbeteren. Denk aan just-in-time produceren, met zo min mogelijk downtime én energieneutraal.

Design

Multidisciplinair procesontwerp- en engineeringdiensten

Build

Projectmanagement
Ontwerp en levering
Implementatie

Maintain

Van onderhoudsengineering tot operationeel onderhoud op locatie en/of in onze werkplaatsen

We kunnen u helpen op het gebied van advies, automatiserings-, instrumentatie- en elektrotechnische oplossingen. Denk hierbij aan consulting, process control systemen, MES, tracking & tracing, advanced planning, cross contaminatie, OEE en energiemanagement. Daarnaast hebben we een 24/7 service- en onderhoudsdienst waar u altijd van op aan kunt.

We zijn op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen in uw branche. Of het nu gaat om meng-, nat- of droogvoer voor huisdieren, premix en vloeistoffen, restproducten of mestverwerking.

Uw internationale én lokale partner in de feed

We zijn niet alleen in Nederland, maar ook internationaal actief. Zo zijn we in Europa dé system integrator in de feed sector. Onze internationale kennis van feed processen vertalen we naar lokale oplossingen die uw productie naar een hoger plan brengen.

Bel ons voor meer informatie:
Adriaan van de Ven
Client manager - Actemium Eindhoven
[javascript protected email address]
+31 (0) 88 83 18 767
+31 (0)6 51 38 10 06
Miguel Costa Gonzalez
Client manager - Actemium Eindhoven
[javascript protected email address]
+31 (0) 88 83 18 700
+31 (0)6 24 56 36 87
of gebruik het onderstaande contactformulier