Home Segmenten Feed Diervoedingsindustrieën
Integreren van productieprocessen

Diervoedingsindustrieën

In de feed is de verticale en horizontale integratie zeer hoog. Productieprocessen moeten op elkaar afgestemd worden en integratie naar een bovenliggend ERP-systeem, moet onderdeel zijn van de oplossing. We hebben ruim 25 jaar ervaring met het integreren van productieprocessen, met als doel een efficiënter productieproces.

Mengvoer

In de productie van grote partijen dierenvoeding (mengvoer) gaat het om kwantiteit. U wilt volume maken én kwaliteit bieden, tegen een zo laag mogelijke kostprijs. Dat vraagt om: efficiënte processen, uitgekiende receptuur en slim inkopen van grondstoffen. Met de juiste combinatie van hard- en software helpen wij u om dat voor elkaar te krijgen.

Petfood

De keuze aan voeding voor onze huisdieren is enorm. Van natte voeding, tot droge brokken en snacks. Als producent van petfood mikt u dus op differentiatie. Dat is een flinke uitdaging, omdat tegelijkertijd uw marges onder druk staan. Dat vraagt om uitgekiende, gedifferentieerde productieprocessen.

Premix

Premixen zijn hoogwaardige halffabricaten, vervaardigd met hoogwaardige grondstoffen. Hoewel het productieproces in de premix vrij identiek is aan die van de mengvoerindustrie, ligt in uw branche de focus op nog meer veiligheid en nauwkeurigheid. De premix-industrie kent de hoogste en meest geavanceerde automatiseringsgraad in de feed-sector. Zaken als hoge doseernauwkeurigheid en contaminatiebewaking zijn punten waar de aandacht naar uit gaat en hierin biedt Actemium specifieke oplossingen.

Co-producten

Voor elke mengvoerproducent zijn uw producten een grondstof. Met als basis vochtrijke producten, droge restproducten of levensmiddelen die niet meer verkocht worden. Dat er met die menselijke voeding feitelijk niets mis is, hoeven we u niet te vertellen. Uw kennis, vertaald in een slim uitgelijnd productieproces, stelt u in staat om verspilling tegen te gaan en een duurzame en uitstekende leverancier te zijn voor elke mengvoerproducent.

Specials

We hebben veel ervaring met allerlei productieprocessen of het nu een proces in organische zuren betreft, die het microbiële evenwicht in het maagdarmkanaal verbeteren, de diergezondheid ondersteunen en de voorwaarden voor efficiënte vertering optimaliseren, of een proces in de mestverwerking is: onze klanten verwerken het tot nieuwe producten. Wij helpen u daarbij met een passend advies en de juiste hard- en software.

Bel ons voor meer informatie:
Miguel Costa Gonzalez
Client manager - Eindhoven
[javascript protected email address]
+31 (0)6 24 56 36 87
of vul het onderstaande contactformulier in