Home Segmenten Feed Oplossingen
Conceptueel ontwerp en kostenschatting

Oplossingen

We zijn een industrieel automatiseerder van sensor tot en met erp. Wij vertalen uw productkennis naar de processen en operaties die nodig zijn, wanneer u wilt uitbreiden, aanpassen of upgraden. We realiseren een conceptueel ontwerp en maken een schatting van de kosten – zowel de investeringen als de operationele kosten – die nodig zijn om een dergelijke aanpassing te realiseren.

Oplossingen in de feed

Gedegen proceskennis

Van de inname van grondstoffen in de silo en het doseren, mengen en persen tot het verladen, wij kennen uw productieproces van haver tot gort. We weten alles van de hard- en software die uw proces tot een succes maken. Onze professionals kunnen elk stap in uw proces analyseren en optimaliseren. Bovendien spreken ze uw taal en hebben ze dus aan een half woord genoeg.

Actemium is dé speler in de markt met kennis, kunde en capaciteit om dit soort projecten volledig in eigen beheer uit te kunnen voeren.

Titanium

Titanium is een oplossing waarbij gebruik wordt gemaakt van standaarden binnen de industrie op het gebied van procesautomatisering. Daarnaast wordt de oplossing uitgebreid met domeinspecifieke applicaties.

Titanium is schaalbaar én koppelingen met andere systemen zijn eenvoudig te realiseren. Het bevat alle belangrijke feed-functionaliteiten.

Bekijk in de onderstaande video (klik via Instellingen 720p aan voor een optimaal beeldkwaliteit) wat Titanium allemaal omvat.

Bel ons voor meer informatie
Miguel Costa Gonzalez
Client manager - Eindhoven
[javascript protected email address]
+31 (0)6 24 56 36 87
Of vul het onderstaande contactformulier in