Home Food Nieuws Actemium versterkt propositie in Noord Nederland op gebied van System Integration
Actemium versterkt propositie in Noord Nederland op gebied van System Integration
Food tag corner

Door een bedrijfsovername in Drachten én met de bundeling van expertise van de vestigingen Assen, Veendam en Zwolle is de dienstverlening in Noord Nederland op het gebied van besturingstechnieken uitgebreid en versterkt voor de totale automatisering en informatisering van fabrieksinstallaties. Daarmee zet Actemium, landelijk gezien, een nog sterkere positie neer op het gebied van System Integration. Van advies en ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud.

Wij leveren de technologie aan onze klanten om ze te ondersteunen bij hun productieprocessen.

#Klaas Venema – Business Unit Manager bij Actemium

De klant ontzorgen voor de totale automatisering, dat is de belangrijkste pijler. Onder andere door ons bezig te houden met het ontwerpen, realiseren, testen en onderhouden van industriële automatisering projecten voor procesbesturings- en informatiesystemen. De gemotiveerde medewerkers zijn gespecialiseerd in hardware- en software engineering, paneelbouw en installatie. De elektrotechniek en besturingspanelen worden ter plaatse ontworpen en in een eigen werkplaats gebouwd. Montage wordt vervolgens door eigen monteurs uitgevoerd.

Een waardevolle toevoeging is de Service en Onderhoud afdeling Deze afdeling ondersteunt de relaties op het gebied van onderhoud en nazorg voor diverse systemen en applicaties. Dit door middel van 24/7 ondersteuning op zowel hardware als software applicaties binnen de industriële automatisering en informatisering (MES). Dit bestaat bijvoorbeeld uit ondersteuning op de besturingsinstallaties, PLC’s, Scada – en veiligheidssystemen, PC systemen en (software)applicaties en de tussenliggende netwerken als Profibus DP/PA, Profinet en Industrial Ethernet.

Kort samengevat; Actemium is in staat haar klanten een totaalpakket aan diensten en leveringen te bieden, die o.a. helpt haar concurrentiepositie te verbeteren en/of groei doelstellingen te realiseren, door bij te dragen met kennis en kunde en waarbij de ‘Licence to Operate’ voldoet aan de norm en verwachtingen van haar klanten. Dit voor zowel uitbreidingen, modificaties, optimalisaties als ook nieuwbouw.

Neem contact met ons op voor meer informatie over System Integration
Anne Stienstra
Cliënt Manager - Veendam/ Zwolle/ Assen
[javascript protected email address]
+31 (0)6 11 26 20 72

Food nieuws

Hoe identificeer en traceer je goederen in jouw keten met SSCC labels?

SSCC staat voor Serial Shipping Container Code: een wereldwijd uniek identificatienummer voor een ladingdrager, zoals een pallet, rolcontainer of krat. Met zo’n nummer volg je je dragers in de hele keten, van fabrikant, via distributiecentrum tot afnemer. Dat heeft grote voordelen, voor jou en voor je leveranciers en klanten. Benieuwd hoe je dat doet? Lees dan verder.

Optimale luchthuishouding in droogtorens met Mollier Optimalisatie Software

Het optimaal laten verlopen van het productieproces, dat is iets waar we dagelijks mee bezig zijn. Als zuivel fabrikant weet je als geen ander wat daarbij komt kijken en vooral wat de consequenties zijn van verkeerde stampvolumes of onnodige reinigingen. Onze speciaal ontwikkelde software zal afwijkingen sneller opmerken, wat veel voordelen met zich meebrengt.

Actemium versterkt propositie in Noord Nederland op gebied van System Integration

Door een bedrijfsovername in Drachten én met de bundeling van expertise van de vestigingen Assen, Veendam en Zwolle is de dienstverlening in Noord Nederland op het gebied van besturingstechnieken uitgebreid en versterkt voor de totale automatisering en informatisering van fabrieksinstallaties. Daarmee zet Actemium, landelijk gezien, een nog sterkere positie neer op het gebied van System Integration.