Anuga FoodTec is the hotspot of the global food industry and its suppliers. It is the perfect meeting point for visionaries and decision-makers.

Visit Actemium at Stand F069, Hall 7. Come and meet our experts!

We give you innovative solutions to transform your business into a smarter industry. This contains:

  • smart process
  • smart energy and
  • smart maintenance.

We operate global and local from the consultancy and engineering phases through to realization, commissioning and maintenance.

Nieuws
Optimale luchthuishouding in droogtorens met Mollier Optimalisatie Software

Het optimaal laten verlopen van het productieproces, dat is iets waar we dagelijks mee bezig zijn. Als zuivel fabrikant weet je als geen ander wat daarbij komt kijken en vooral wat de consequenties zijn van verkeerde stampvolumes of onnodige reinigingen. Onze speciaal ontwikkelde software zal afwijkingen sneller opmerken, wat veel voordelen met zich meebrengt.

Actemium versterkt propositie in Noord Nederland op gebied van System Integration

Door een bedrijfsovername in Drachten én met de bundeling van expertise van de vestigingen Assen, Veendam en Zwolle is de dienstverlening in Noord Nederland op het gebied van besturingstechnieken uitgebreid en versterkt voor de totale automatisering en informatisering van fabrieksinstallaties. Daarmee zet Actemium, landelijk gezien, een nog sterkere positie neer op het gebied van System Integration.