Home Food Nieuws Bezoek Actemium op het Food Future Event: ‘Radicale ketentransparantie’

Bezoek Actemium op het Food Future Event: ‘Radicale ketentransparantie’

Food tag corner

Op donderdag 5 april 2018 staat Actemium op het Food Future Event, in het Congrescentrum Den Bosch. Het thema van dit jaar is ‘Radicale ketentransparantie’. Het event geeft u in één dag een update van de laatste ontwikkelingen op het gebied van productintegriteit, productontwikkeling, voedselveiligheid en ondernemerschap in food. Interessant voor elke vakprofessional in de voedingsmiddelenindustrie.

Ketentransparantie en integriteit

Integriteit waarborgen, daar moet de industrie en haar ketenpartners mee aan de slag. Dat betekent het omarmen van nieuwe technologieën die productintegriteit kunnen garanderen. Dat betekent ook altijd transparant zijn over wat er precies in een product zit en hoe het wordt gemaakt.

Denk eens aan ‘glazen fabrieken’ en producenten die hun complete productieproces laten zien in videoreportages, tot bedrijven die sensoren, blockchain protocollen en ‘smart contracts’ inzetten om de totale geschiedenis van een foodproduct vast te leggen. Maar wat zijn de dilemma’s? Maakt u zich niet kwetsbaar met transparantie?

Kom naar het Food Future Event op donderdag 5 april en laat u tijdens diverse lezingen bijpraten over deze belangrijke ontwikkelingen. Leer van anderen hoe zij omgaan met het thema ‘radicale ketentransparantie’.

Bezoek de Actemium stand

Wilt u snel up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de food industrie? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Bezoek dan onze stand! Onze kennis van food processen vertalen we naar oplossingen binnen de volledige keten industriële installatie. We adviseren, ontwerpen, bouwen en onderhouden.

Food nieuws
Optimale luchthuishouding in droogtorens met Mollier Optimalisatie Software

Het optimaal laten verlopen van het productieproces, dat is iets waar we dagelijks mee bezig zijn. Als zuivel fabrikant weet je als geen ander wat daarbij komt kijken en vooral wat de consequenties zijn van verkeerde stampvolumes of onnodige reinigingen. Onze speciaal ontwikkelde software zal afwijkingen sneller opmerken, wat veel voordelen met zich meebrengt.

Actemium versterkt propositie in Noord Nederland op gebied van System Integration

Door een bedrijfsovername in Drachten én met de bundeling van expertise van de vestigingen Assen, Veendam en Zwolle is de dienstverlening in Noord Nederland op het gebied van besturingstechnieken uitgebreid en versterkt voor de totale automatisering en informatisering van fabrieksinstallaties. Daarmee zet Actemium, landelijk gezien, een nog sterkere positie neer op het gebied van System Integration.