Home Segmenten Food Onderhoud
Food

Onderhoud

Maintenance, oftewel service en onderhoud, is in onze visie de perfecte balans vinden tussen beschikbaarheid, betrouwbaarheid, veiligheid, kostenbesparing en opbrengsten. We bieden u aantoonbaar toegevoegde waarde. We hebben het immers over besturings- en informatiesystemen die het hart vormen van uw productieassets.

Focusgebieden onderhoud

Onze focus is gericht op onderhoud van PLC, SCADA, PCS, MES, PC-systemen, (veld)bustechnologie, veiligheidssystemen en bijbehorende elektrotechnische installaties. Applicatiebeheer heeft het voordeel dat onderhoud, zowel correctief als preventief, op afstand door ons kan worden uitgevoerd. De eisen rond met name hygiëne – zoals speciale kleding, omkleedprocedures, etcetera – vallen weg als we niet fysiek aanwezig hoeven te zijn. Daardoor kunnen onze service engineers snel ingrijpen en meer doen in minder tijd.

Onderhoudsdiensten

De onderhoudsdiensten van Actemium draaien naast automatisering ook om instrumentatie en elektrotechniek (A,I en E servicediensten). Steeds meer klanten kiezen ervoor om Actemium de volledige regie te geven over het onderhoud van de gehele productieinstallatie. Het is bij een storing immers niet altijd meteen duidelijk waar het probleem precies zit en dan is het effectiever als er één probleemeigenaar is.
We rapporteren op uniforme wijze over de voortgang en geven advies voor verbeteringen die tot een grotere stabiliteit van de productie leiden.

Nieuwsgierig naar specifieke oplossingen binnen uw productieomgeving?
Neem contact met ons op via het onderstaande formulier
of bel met één van onze vestigingen