Home Manufacturing Evenementen Inspiratiesessie ‘Inzetten van robots levert op!’
Verbeteren productieprocessen

Inspiratiesessie ‘Inzetten van robots levert op!’

Wil je weten wat het je oplevert om een stap verder te gaan en een robot te integreren in jouw productieprocessen? Kom naar de inspiratiesessie van Actemium. Je leert en ervaart hoe je door het inzetten van een robot je productieproces verbetert, wat het je oplevert en hoe je het moet aanpakken.

Verbeteren productieproces

Robots worden ingezet om repeterende, zware, vuile of risicovolle handelingen uit te voeren. Hierdoor kan mankracht ingezet worden op belangrijkere plaatsen in het proces en kun je je focussen op de kernactiviteiten van jouw bedrijf. De productiviteit en productkwaliteit van jouw productieproces verbetert en jouw medewerkers krijgen betere ergonomische werkomstandigheden.

Tijdens onze Inspiratiesessie ‘Inzetten van robots levert op!’ ervaar je hoe je met robots zorgt voor meer output, minder fouten, verbeterde kwaliteit en meer medewerkerstevredenheid.

Programma
14:00 - 14:30 uur
Inloop en Ontvangst
14:30 - 14:35 uur
Welkomstwoord
Hans Linssen, Client Manager
14:35 - 14:45 uur
Introductie Actemium Robotics
Mathieu Vissers, Business Unit Manager
14:45 - 15:30 uur
De toekomst van morgen - Robotica
Thijs Dorssers, Business Rebel en Manager Holland Robotics
Samen met Thijs kijkt u naar de te verwachten ontwikkelingen die impact gaan hebben voor u en uw organisaties op de korte termijn. Oftewel naar de Toekomst van morgen op het gebied van robotica. Thijs is een Business Rebel, een Dwars denkende innovatieve geest en hij neemt u mee in de trends rondom robotica.
15:30 - 16:00 uur
Voordelen van een totale system integrator bij robotics
Hans Linssen, Client Manager
Het inzetten van robots en cobots heeft verschillende voordelen, zoals onder andere een efficiënter productieproces, verhoging van de productkwaliteit, minimalisering van fouten binnen het proces, verkleining van de hoeveelheid uitval en afval. Alleen kunnen robots op zichzelf nog niets. Optimaal is de koppeling met het complete besturingssysteem van uw productieproces. De robot moet geprogrammeerd worden en veiligheid mag niet vergeten worden. Hans vertelt u hoe een totale system integrator u hierbij kan ondersteunen.
16:00 - 16:30 uur
Pauze
16:30 - 17:00 uur
Implementatie robot en de impact op de organisatie
Fran Audenaert, Sales Engineer Robotics
Ze vertelt over een robotproject in de voedingsmiddelenindustrie waar een productieproces met een zeer hoge snelheid tortilla chips produceert en inline controleert op de juiste kwaliteit. Met de gekozen oplossing heeft de klant een relatief kleine machine ten opzichte van de tradtionele ‘pick and place’-oplossingen waarbij met een minimaal aantal robots een zeer grote productie-output wordt gerealiseerd
17:00 - 17:30 uur
Discussie en vragen aan het roboticspanel
17:30 - 18:30 uur
Wrap up en borrel

Praktische informatie

Evenement
Inspiratiesessie ‘Inzetten van robots levert op!’

Datum
Woensdag 27 november 2019

Sessie
Actemium Veghel MTL

Tijd
Ontvangst met koffie: 14.00 – 14.30 uur
Programma (incl. demo’s en pauze): 14.30 – 17.30 uur
Afsluiting met borrel: 17.30 – 18.30 uur

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?
Iedereen die productieprocessen wil verbeteren door middel van het inzetten van een robot

Aanmelden?

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen? Bel +31 (0)88 83 18 999.

Tot ziens!

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Het nieuws uit jouw én onze branche