Met steeds meer bedrijfszekerheid produceren!

Factory Automation

Fabrieksautomatisering voor discrete productie

  • Heb je een (deels) geautomatiseerde discrete productie-omgeving (maakindustrie) en ben je op zoek naar continue verbetering en/of verdergaande fabrieksautomatisering?
  • Zoek je naar besturingsvervanging of integratie van bestaande systemen in een bestaande of nieuwe MES-omgeving?
  • Denk je regelmatig, welke technologische trends moet ik volgen en welke juist niet?
  • Wat betekent Industry 4.0 voor mij?

Een netwerk van manufacturing specialisten

Actemium is de one-stop shop voor jouw productie automatisering. Van sensor tot aan ERP. Actemium is jouw partner voor elektrische installatie, machinebesturing, testsystemen, inclusief integratie in een bestaande of nieuwe MES-omgeving. Ook verrijking en uitbreiding van jouw besturingslandschap met OEE en SPC. Altijd met veiligheid hoog in het vaandel.

Wij maken onze oplossingen precies voor jou op maat en integreren deze naadloos in jouw bestaande operationele processen, systemen en installaties, zoals jouw bestaande ERP, PLM en machines. We zetten onze creativiteit en kennis in. Kennis op het gebied van techniek, maar ook van jouw branche en operationele processen. Samen verbeteren we jouw productieproces.

Meer informatie over fabrieksautomatisering

Wat zijn jouw ideeën over het automatiseren van jouw fabriek. Wij denken er graag over mee!

Stel daarom hier jouw vraag. Of bel ons op +31(0)888 318 999.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor jou uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je  hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jou persoonsgegevens.