Met steeds meer bedrijfszekerheid produceren!

Factory Automation

Fabrieksautomatisering voor discrete productie

  • Heeft u een (deels) geautomatiseerde discrete productie-omgeving (maakindustrie) en bent u op zoek naar continue verbetering en/of verdergaande fabrieksautomatisering?
  • Zoekt u naar besturingsvervanging of integratie van bestaande systemen in een bestaande of nieuwe MES-omgeving?
  • Denkt u regelmatig, welke technologische trends moet ik volgen en welke juist niet?
  • Wat betekent Industry 4.0 voor mij?

Een netwerk van manufacturing specialisten

Actemium is de one-stop shop voor uw productie automatisering. Van sensor tot aan ERP. Actemium is uw partner voor elektrische installatie, machinebesturing, testsystemen, inclusief integratie in een bestaande of nieuwe MES-omgeving. Ook verrijking en uitbreiding van uw besturingslandschap met OEE en SPC. Altijd met veiligheid hoog in het vaandel.

Wij maken onze oplossingen precies voor u op maat en integreren deze naadloos in uw bestaande operationele processen, systemen en installaties, zoals uw bestaande ERP, PLM en machines. We zetten onze creativiteit en kennis in. Kennis op het gebied van techniek, maar ook van uw branche en operationele processen. Samen verbeteren we uw productieproces.

Meer informatie over fabrieksautomatisering

Wat zijn uw ideeën over het automatiseren van uw fabriek. Wij denken er graag over mee!

Stel daarom hier uw vraag. Of bel ons op +31(0)888 318 999.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeftVia bovenstaande checkbox geeft u akkoord op het vensgegevens.