Met steeds meer bedrijfszekerheid produceren!

Industrial Safety

Industriële veiligheid

Industriële veiligheid en beveiliging zijn onlosmakelijk verbonden aan de diensten die Actemium bij haar klanten aanbiedt. Machineveiligheid is een van de onderwerpen binnen industriële veiligheid waarover wij onze klanten adviseren.

Machineveiligheid

Niet alleen in uw fabriek, maar ook op uw afdeling productontwikkeling is veiligheid van wezenlijk belang. Dit geldt natuurlijk zowel voor productiemiddelen als ook voor testopstellingen.

Actemium combineert in haar automatiseringsoplossingen machineveiligheid met meer rendement.

Veilige werkomgeving

Zo zorgen wij voor een veilige werkomgeving voor uw werknemer, product en machine. Wij houden daarbij rekening met de efficiency van uw productie. Altijd meedenkend vanuit de meest recente normen en richtlijnen. Ongeacht of het een nieuw te bouwen productie‐installatie betreft of een retrofit operatie. Dit met de vastgestelde PL of SIL classificatie en wellicht ook CE Markering.

Download onze leaflet Machineveiligheid voor meer informatie.

Meer informatie over machineveiligheid

Wat zijn uw ideeën over machineveiligheid. Wij denken er graag over mee!

Stel daarom hier uw vraag. Of bel ons op +31(0)888 318 999.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeftVia bovenstaande checkbox geeft u akkoord op het vensgegevens.