Met steeds meer bedrijfszekerheid produceren!

Industrial Safety

Industriële veiligheid

Industriële veiligheid en beveiliging zijn onlosmakelijk verbonden aan de diensten die Actemium bij haar klanten aanbiedt. Machineveiligheid is een van de onderwerpen binnen industriële veiligheid waarover wij onze klanten adviseren.

Machineveiligheid

Niet alleen in jouw fabriek, maar ook op jouw afdeling productontwikkeling is veiligheid van wezenlijk belang. Dit geldt natuurlijk zowel voor productiemiddelen als ook voor testopstellingen.

Actemium combineert in haar automatiseringsoplossingen machineveiligheid met meer rendement.

Veilige werkomgeving

Zo zorgen wij voor een veilige werkomgeving voor jouw werknemer, product en machine. Wij houden daarbij rekening met de efficiency van jouw productie. Altijd meedenkend vanuit de meest recente normen en richtlijnen. Ongeacht of het een nieuw te bouwen productie‐installatie betreft of een retrofit-operatie. Dit met de vastgestelde PL- of SIL-classificatie en wellicht ook CE-Markering.

Download onze leaflet Machineveiligheid voor meer informatie.

Meer informatie over machineveiligheid

Wat zijn jouw ideeën over machineveiligheid. Wij denken er graag over mee!

Stel daarom hier jouw vraag. Of bel ons op +31(0)888 318 999.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor jou uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.