Met steeds meer bedrijfszekerheid produceren

Er zijn interessante tijden aangebroken voor de maakindustrie. Door diepgaand inzicht in de productieprocessen is het mogelijk om processen op vele fronten te sturen, te optimaliseren, en waar nodig technische innovaties aan te brengen. Vanaf nu wordt de productieomgeving er alleen maar intelligenter op. Samen op weg naar een productievloer die slimmer, efficiënter en sneller acteert.

U kunt zich in de maakindustrie geen mindere dagen permitteren. Met de opkomst van social media wordt een mindere kwaliteit meteen afgestraft. Dit betekent dat u technisch altijd op uw best moet zijn, en onder alle omstandigheden een vaste kwaliteit moet leveren. Daar komt nog eens bij dat er een opkomende vraag is naar nieuwe en unieke series. Ook hier wilt u flexibel op kunnen reageren.

Operationeel excelleren

Het goede nieuws: technisch gezien is het op veel vlakken mogelijk om uw productievloer te optimaliseren. Neem de smart solution MOMS/MES, een ideaal systeem om operationeel te excelleren. De grote stromen van data worden geanalyseerd en leveren inzichten op voor efficiëntere productie. Robotisering is een andere interessante innovatie binnen manufacturing. Robots kunnen prima ingezet worden voor kwaliteitsinspecties. Verder helpen we u graag vooruit met uw digitaliseringsproces. Ook bieden we interessante logistieke en veiligheidsoplossingen (denk aan cyber security, machineveiligheid en functionele veiligheid).

Een zekere fabrieksomgeving

De kracht van Actemium? We onderhouden langdurige relaties en gaan partnerships met u aan. We beschikken over ruime ervaring, omdat we veel discrete productie-omgevingen mee bedenken en ontwikkelen. Dat is meteen een ideale uitgangspositie voor retrofits. Als onvervalste system integrator zijn we gespecialiseerd om systemen in een bestaande of in een nieuwe MES-omgeving te integreren.

Van advies tot realisatie

Door ons te verdiepen in uw specifieke technische omgeving, zijn we uitstekend in staat om te adviseren hoe u in de toekomst met steeds meer bedrijfszekerheid gaat produceren. Als industrieel specialist zorgen we uiteraard ook voor de realisatie. Zo zijn we samen op weg naar een kansrijke toekomst binnen de maakindustrie.

Nieuwsgierig naar specifieke oplossingen voor manufacturing?
Neem contact op met:

Hans Linssen
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 83 18 999
+31 (0)6 10 13 96 79