Met steeds meer bedrijfszekerheid produceren!

Smart Industry

Een geleidelijke evolutie van innovatie

De ‘Factory of the future’ is niet een ontwikkeling die er van de ene op de andere dag zal zijn, maar een evolutie waar industriële systemen, ICT- enabled manufacturing en high performance manufacturing elkaar meer en meer gaan versterken. Dit alles binnen een context waar ook oog is voor duurzaamheid.

Industrie van de toekomst is ontstaan uit de combinatie van verschillende factoren: het veranderen van technologie toegepast op de industriële sector samen met de veranderende eisen van de klant en productieprocessen.

Actemium onderzoekt dan ook (samen met andere bedrijven uit het VINCI-netwerk) continu de mogelijkheden en toepasbaarheid van nieuwe technologieën zoals bijvoorbeeld Augmented Reality, Big Data for industry, Cobotics en Mobile Robots.

Zie voor meer informatie onze internationale site Smart Industry.

Actemium is graag bereid de beschikbare innovaties in uw context te plaatsen en zo met u een roadmap voor de toekomst te ontwikkelen.

Meer informatie over smart industry?

Wat zijn uw ideeën over smart industry binnen uw organisatie en wij denken er graag over mee!

Stel daarom hier uw vraag. Of bel ons op +31(0)888 318 999.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeftVia bovenstaande checkbox geeft u akkoord op het vensgegevens.