Home Consultancy Evenementen Seminar OT Patchmanagement met een risico-gebaseerde aanpak
Het verhogen van de cyberweerbaarheid van jouw organisatie

Seminar OT Patchmanagement met een risico-gebaseerde aanpak

De meest duidelijke reden voor het installeren van updates is verhelpen van kwetsbaarheden in de software, waardoor deze minder vatbaar is voor cyberaanvallen. Maar er zijn ook andere redenen voor het regelmatig uitrollen van updates. Woon dit seminar bij en leer de voor- en nadelen van het installeren van updates en hoe je dit het beste kunt aanpakken en zo de cyberweerbaarheid van jouw organisatie te verhogen.

Wel/niet installeren van updates?

Zijn er problemen met een applicatie? Werkt de software instabiel? Werkt een koppeling niet goed? Grote kans dat de leverancier dit al verholpen heeft in een update. De verbetering van applicaties op zowel functioneel als veiligheidsgebied zijn samen een zeer goede reden om updates wel te installeren binnen een OT-omgeving. De stabiliteit en beschikbaarheid van kritieke assets en applicaties zijn van wezenlijk belang.

Betekent dit dat het uitrollen van updates alleen maar voordelen kent? Absoluut niet. Naast de voordelen zijn er ook risico’s en nadelen.

Hoe kan je nu concreet de eerste stap zetten richting een gestructureerde aanpak van het bijgewerkt houden van de Operationele Techniek (OT) op een risico gebaseerde wijze. Een belangrijke stap in het verhogen van de cyberweerbaarheid van jouw organisatie. Onze industrial cyber security expert Rick Booij zal je tijdens deze lezing, die onderdeel uitmaakt van het industrial cyber security lezingenprogramma van de vakbeurs World of Technology and Science 2022, hier meer over vertellen.

Praktische informatie

Datum & Tijd
Donderdag 29-09-2022
13.30 – 13.55 uur

Locatie
Jaarbeurs, Hal 8, stand B020,  Jaarbeursplein, Utrecht

Zaal: Expedition

Voor wie?
Iedereen die werkzaam is in de wereld van automation. 

Kosten
Gratis toegang

Aanmelden?

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten!

Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze experts.

Tot ziens!