Home Consultancy Nieuws Benieuwd wat de opkomst van Internet of Things (IoT) voor uw industrie kan betekenen?

Benieuwd wat de opkomst van Internet of Things (IoT) voor uw industrie kan betekenen?

Consultancy tag corner

Kom op donderdag 28 september naar onze Expertclass op Business Software Vakbeurs en Congres in Barneveld

Wat is het onderwerp?

Producten worden intelligenter door de opkomst van het Internet of Things (IoT). Een intelligent product geeft een andere kijk op het waarde toevoeging in de gehele productieketen. Niet alleen door het product zelf, maar vooral door de extra functies van het product en de data die hierbij beschikbaar komt. Deze extra functies zijn niet per se direct onderdeel zijn van het product zelf, maar kunnen hieraan gerelateerd worden door de functie in de Cloud onder te brengen. Dit vereist uiteraard specifieke technologische kennis in een organisatie.
Hoe wordt de gewonnen data vervolgens ingezet? Ter verbetering van interne bedrijfsprocessen of als nieuw product?

Kom naar onze expertclass en laat u informeren en inspiren,

Meer over onze oplossingen en diensten

Bent u benieuwd naar onze oplossingen en diensten die onze consultants u kunnen bieden, neem dan een kijkje op onze Consultancy pagina.

Nieuws
Optimale luchthuishouding in droogtorens met Mollier Optimalisatie Software

Het optimaal laten verlopen van het productieproces, dat is iets waar we dagelijks mee bezig zijn. Als zuivel fabrikant weet je als geen ander wat daarbij komt kijken en vooral wat de consequenties zijn van verkeerde stampvolumes of onnodige reinigingen. Onze speciaal ontwikkelde software zal afwijkingen sneller opmerken, wat veel voordelen met zich meebrengt.

Actemium versterkt propositie in Noord Nederland op gebied van System Integration

Door een bedrijfsovername in Drachten én met de bundeling van expertise van de vestigingen Assen, Veendam en Zwolle is de dienstverlening in Noord Nederland op het gebied van besturingstechnieken uitgebreid en versterkt voor de totale automatisering en informatisering van fabrieksinstallaties. Daarmee zet Actemium, landelijk gezien, een nog sterkere positie neer op het gebied van System Integration.