Home Data Analytics Evenementen Industry Live Sessions – Webinar Historianders
Webinar

Industry Live Sessions - Historianders

In de maand november organiseren we elke dinsdag en donderdag diverse online live sessies die op de industrie gericht zijn.

Gebruik je Historian eens anders!

Slaat jouw bedrijf data op uit (productie-)processen? En staat procesoptimalisatie hoog op de agenda? Met onze Historianders-aanpak zetten we deze data samen om in waardevolle informatie en zorgen we ervoor dat je veel sneller inzicht in de echte oorzaken van problemen hebt, liefst nog voordat de problemen ontstaan!

We krijgen veel vragen van klanten om hen te ondersteunen in de eerste stappen van hun digitale transformatie. Digitaliseren van gegevens en koppelen van bronnen is vaak de eerste stap. De meeste SCADA-, MES- en historian-systemen kunnen recente trends tonen. Deze leveren echter pas meerwaarde op als je ze kunt relateren aan eerdere soortgelijke gebeurtenissen of aan plotselinge gebeurtenissen die niet vastliggen in deze systemen. Moderne technieken als machine learning, kunnen trends en patronen in data herkennen en koppelen aan data van buiten het systeem. Ze achterhalen razendsnel verbanden die handmatig niet te vinden zijn. Om deze transformatie voor onze klanten te versnellen, ontwikkelden wij “HISTORIANDERS”. Dit is een methode om de historian, of andere productie-data, anders en slimmer te gebruiken. In deze sessie leggen wij je uit hoe je meer uit jouw productiedata kunt halen, welke methode wij hiervoor hanteren en welke oplossingsrichtingen van klein tot groot daar het beste bij passen, afhankelijk van jouw situatie.

Spreker: Ferry Janssen – Actemium

Praktische informatie

Evenement
Industry Live Sessions
Webinar Historianders

Datum
Dinsdag 10 november 2020
van 13.00u – 14.00u

Locatie
Online, vanaf je eigen werkplek

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?
Je wilt aan de slag gaan met het digitaliseren van industriële processen.

Aanmelden?

*Heb je interesse in dit webinar maar ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen? Meld je dan toch aan, een paar dagen na afloop van het webinar ontvang je per e-mail een link naar de opname. Zo kun je het webinar bekijken wanneer het jou uitkomt.

Meer informatie over dit webinar? Neem contact op.
Ferry Janssen
Business Consultant - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 22 69 59 05