Home Data Analytics Evenementen Webinar Historianders
Gebruik je historian eens anders

Webinar Historianders

Slaat jouw bedrijf data op uit (productie-)processen? En staat procesoptimalisatie hoog op de agenda? Met onze Historianders-aanpak zetten we deze data samen om in waardevolle informatie en zorgen we ervoor dat je veel sneller inzicht in de echte oorzaken van problemen hebt, liefst nog voordat de problemen ontstaan.

Wat kan je meer doen met je data?

We krijgen veel vragen van klanten om hen te ondersteunen in de eerste stappen van hun  digitale transformatie. Digitaliseren van gegevens en koppelen van bronnen is vaak de eerste stap. De meeste SCADA-, MES- en historian-systemen kunnen recente trends tonen. Deze leveren echter pas meerwaarde op als je ze kunt relateren aan eerdere soortgelijke gebeurtenissen of aan plotselinge gebeurtenissen die niet vastliggen in deze systemen. Moderne technieken als machine learning, kunnen trends en patronen in data herkennen en koppelen aan data van buiten het systeem. Ze achterhalen razendsnel verbanden die handmatig niet te vinden zijn.

Om deze transformatie voor onze klanten te versnellen, ontwikkelden wij HISTORIANDERS, een methode om de historian, of andere productie-data, anders en slimmer te gebruiken. In dit webinar leggen wij je uit hoe je meer uit jouw productiedata kunt halen, welke methode wij hiervoor hanteren en welke oplossingsrichtingen van klein tot groot daar het beste bij passen, afhankelijk van jouw situatie.

Onderwerpen

  • Een bewezen aanpak: Crisp-DM

  • Historianders

  • Praktijk case

  • Oplossingen van klein tot groot

Praktische informatie

Evenement
Webinar Historianders

Datum
Woensdag 2 september 2020

Locatie
Online, vanaf je eigen werkplek

Historianders/proces optimalisatie/Proces Analyse
Data Analytics
Webinar

 

Kosten
Gratis toegang

Tijd
Programma: 15:00-16:00

Voor wie?
Plantmanagers, fabrieksmanagers, maintenance managers, proces-technologen, technisch managers, hoofd productie, proces-automatisering engineers

Terugkijken?

Dit webinar heeft al plaatsgevonden!

Wil je het webinar terugkijken? Vul dan onderstaand formulier in en we sturen je de link.

Voor deze evenementen kun je je nog wel inschrijven.

Heb je vragen? Bel ons op +31(0)888318999.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.