Kom meer in control van je ot-omgeving

Nieuws & Blogs

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw én onze branche.

“RTFM”, ”Read the full Manual” of “Hopelijk vullen jullie de handleiding aan, zodat iedereen jullie apparatuur correct kan installeren?”

Wat als je gedurende je werk tegen zaken aanloopt die niet duidelijk zijn? “RTFM !” is dan de meest gebruikte term, oftewel Read The Full Manual. Maar dat is niet altijd de oplossing, want je vindt het antwoord soms ook niet in het certificaat of de handleiding. Hoe dan verder? Maurice Reinders vertelt er meer over.

Inbedrijfstelling, (pre-)commissioning en opstarten…hoe voorkom je daarbij spannende situaties of ongewenste gevolgen?

Of je nu commercieel of technisch verantwoordelijk bent voor een productieproces, één ding weet je zeker: het tijdelijk stilleggen van de productie is niet niks, maar onvermijdelijk. Want periodiek moet een fabriek, of een gedeelte daarvan, toch worden onderhouden, vernieuwd of aangepast. Dat kan onverwachte situaties opleveren waaruit ongewenste gevolgen kunnen voortvloeien. Hoe voorkom je dat?

Actemium en Shell ondertekenen Major Construction Contract voor de E&I realisatie van een nieuwe biobrandstoffenfabriek

Shell Nederland Raffinaderij b.v. en Actemium Nederland hebben de officiële handtekening gezet onder het Major Construction Contract voor de E&I realisatie van het REDIIGreen project, de bouw van een toonaangevend biobrandstoffenfabriek op Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam. Opnieuw een mooi project voor de komende twee jaar waarbij Actemium mag bijdragen aan een duurzame industrie!

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.