Home Solutions & Services Logistiek Oplossingen Identificatie Artikelstamdata acquisitie: Altijd de juiste productinformatie!
Altijd de juiste productinformatie!

Artikelstamdata acquisitie

Met een systeem voor het meten en registeren van volumes en gewichten krijg je altijd de juiste informatie en stamdata over jouw producten, orders en ladingen. Hierdoor optimaliseer je jouw logistieke processen en goederenstromen én stel je altijd de juiste informatie beschikbaar aan jouw klanten.

Master data acquisitie

Master data acquisitie legt alle informatie en stamdata over producten, orders en ladingen vast. Denk bijvoorbeeld aan: afmetingen en contouren, gewichten, foto’s van producten of inhoud van dozen, artikelnummers of serienummers.

Voordelen van artikelstamdata

  • Altijd de juiste productinformatie beschikbaar
  • De juiste informatie op jouw website en webshop
  • Optimaal gebruik van opslagruimte
  • Keuze in stapelvolgorde en verpakking tijdens het orderpicken
  • Duidelijkheid over vervoerscapaciteit

Integratie met jouw ERP, WMS of TMS

Je scant jouw goederen handmatig bij jouw goederenontvangst of inpaktafels, of volledig geautomatiseerd op een transportbaan. Wij helpen jou om de data vervolgens te integreren in jouw bestaande Enterprise Resource Planning (ERP), Warehouse Management Systeem (WMS) of Transport Management Systeem (TMS). Ook is het mogelijk om de data op te slaan in een aparte database en de data eerst goed te laten keuren en valideren voordat deze wordt verwerkt in jouw host systeem.

Verschillende oplossingen

  • Actemium Master Data Acquisitie
  • Honeywell AutoCube 8200 Fixed Dimensioning System

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318999.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.