Home Solutions & Services Logistieke automatisering Oplossingen Identificatie Labelprinters: De juiste labelprinter voor de identificatie van jouw goederen!
De juiste labelprinter voor de identificatie van jouw goederen!

Labelprinters

Wil je digitaal werken, dan heb je goede labels nodig. Daarmee maak je je goederen identificeerbaar en traceerbaar in jouw eigen interne proces en in de hele supply chain. Zo krijg je beter inzicht en voldoe je aan wet- en regelgeving, kwaliteitseisen en klantwensen, zoals tracking en tracing. Welke labelprinters het best bij jouw bedrijf passen, hangt af van je processen, de omstandigheden en je branche.

Soorten labelprinters

Labelprinters zijn er in veel soorten en maten. Mobiel of vast, op je desktop, heftruck of lopende band. Voor full-color of zwart-wit labels. En geschikt voor verschillende doeleinden, zoals voedseletikettering, EU-GHS/CLP-labelprinting en SSC-(pallet)labelprinting. Het is belangrijk om je labelprinters precies af te stemmen op jouw situatie, eisen en wensen. Zo behaal jij je doelen en voorkom je dat je te veel betaalt voor een te dure printer of overgekwalificeerd label.

Labelprinters

Voordelen van labelprinters

 • Identificeerbare en traceerbare goederen
 • Altijd de juiste labels op de juiste plek
 • Ingericht om te voldoen aan kwaliteitseisen en regelgeving in jouw branche
 • Snellere en efficiëntere bedrijfsprocessen
 • Minder papierwerk en administratieve lasten
 • Optimale informatie-uitwisseling binnen de keten

De resultaten die we samen met onze klanten hebben bereikt 
Hier lees je de verhalen van onze klanten en de resultaten die we samen hebben bereikt. Hoe mooi is het als we elkaar in de logistiek kunnen helpen en van elkaar kunnen leren? 

Keuze vrijheid

Afhankelijk van jouw behoeften leveren, implementeren en beheren wij de printers voor je. Wij zijn hardware-onafhankelijk, dus je kiest uit alle A-merken in de industrie, zoals

Ook wat betreft software is de keuze aan jou: je werkt met een van onze software-oplossingen, met jouw eigen software of software van een derde partij.

Optimale combinatie printer, labels en ribbons

Wij helpen je graag om de juiste combinatie te maken van printer, label en ribbon. We brengen samen je wensen in kaart en we geven advies. Daarbij gaan we altijd uit van jouw bedrijfsprocessen en de omstandigheden waaraan het label moet voldoen. Zodat je verzekerd bent van de beste labels, een printer die constante uptime en kwaliteit levert en ribbons die optimaal benut worden.

Nicelabel labelprinting software
Nunhems verbetert wereldwijd logistieke processen

Keuze begeleiding

Ben je benieuwd naar de keuzes waarbij we je begeleiden? Denk bijvoorbeeld aan de volgende beslissingen. 

 • Welk type labelprinter heb je nodig? Een vaste desktop printer, een draagbare mobiele printer of printer op een heftruck?
 • Hoe groot moeten de labels zijn? In zwart-wit of in kleur?
 • Welke manier van printen past het best? Direct Thermisch, zonder printlint maar met beperkt houdbare label? Of Thermal Transfer, met printlint voor labels die langer houdbaar zijn en beter bestand tegen hitte, wrijving en vocht?
 • Wil je een cutter om labels te snijden na het printen?
 • Heb je een peeler of dispenser nodig, die het label van de drager te scheidt om het makkelijk te pakken? En wil je een rewinder gebruiken om de lege labeldrager op te rollen?
 • Wil je automatisch controleren of geprinte barcodes leesbaar zijn met een barcode verifier?

Samen zoeken we de antwoorden op deze en andere vragen zodat je de best mogelijke oplossing krijgt.

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, ontmoet onze professionals en deel je ervaring met vakgenoten.
 

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact met ons op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.