Home Solutions & Services Logistiek Oplossingen Mobile computing & WLAN Mobiele computers: Altijd en overal papierloos werken!
Altijd en overal papierloos werken!

Mobiele computers

Je kosten stijgen en goede medewerkers zijn moeilijk te vinden. Daarom wil je betrouwbare en efficiënte processen, zonder vertraging en zonder administratieve lasten. Kies voor robuuste mobiele computers. Daarmee kunnen jouw medewerkers papierloos en mobiel werken. Waar ze ook zijn. In je magazijn, fabriek of in de buitendienst.

Mobiele scanners: volledig afgestemd op jouw behoeften

Via robuuste mobiele computers werken jouw magazijnmedewerkers, productiemedewerkers en sales- en servicemedewerkers mobiel en papierloos in jouw bedrijfsapplicaties. Altijd en overal. Je stuurt hun werkzaamheden real-time aan, voorkomt papierwerk en hebt altijd direct inzicht in jouw bedrijfsprocessen.

Industriële mobiele computers

Voordelen van mobiele computers

  • Realtime inzicht in voortgang van werkzaamheden
  • Minder papierwerk en administratieve lasten
  • Snellere afhandeling van backoffice processen
  • Minder fouten en tijdrovende controlewerkzaamheden
  • Meer flexibiliteit bij inzet personeel

De resultaten die we samen met onze klanten hebben bereikt 
Hier lees je de verhalen van onze klanten en de resultaten die we samen hebben bereikt. Hoe mooi is het als we elkaar in de logistiek kunnen helpen en van elkaar kunnen leren? 

Types mobiele computers

We hebben een breed aanbod van industriële mobiele computers. Samen met jou kiezen we hieruit de juiste apparaten. Daarbij houden we rekening met je bedrijfsprocessen, het gebruiksgemak voor je medewerkers en robuustheid van de apparatuur. Zo sluiten ze perfect aan op jouw wensen en behoeften.

Handheld computers
Door hun ergonomische ontwerpen zijn handheld computers ideaal om veel te scannen. Vaak hebben ze een pistoolgreep en werken ze op grote afstand. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor de registratie van palletbewegingen, orderpicking met weinig orderregels en gebruik op heftrucks.

Melano vervangt robot door orderpickers met handscanners
Handheld met pistool greep

Heftruckterminals met barcodescanner
Heftruckterminals worden gebruikt op een heftruck, samen met een langeafstands-scanner. Ze zijn ideaal voor de registratie van palletbewegingen binnen en tussen magazijnen.

Bakeplus krijgt meer inzicht in voorraad dankzij WMS systeem
Vehicle mounted terminal op heftruck of palletwagen

Polscomputers met ringscanner
De polscomputers hebben ringscanners, waardoor orderpickers hun handen vrij hebben. Polscomputers met ringscanner zijn daarom extra handig voor orderpicking met veel orderregels.

Polscomputer met ringscanner
Polscomputer met ringscanner

Voice terminals en headsets
Met een voice terminal met headset communiceren orderpickers door middel van spraak met jouw ERP- of WMS-systeem. Zo hebben ze hun handen én ogen vrij om orders te picken.

Mathot verbetert orderpicking met voice
Voice terminal met headset

Enterprise PDA’s
PDA’s kunnen gebruikt worden voor goederenontvangsten, kwaliteitscontroles of incidenteel orderpicken. Daarnaast zet je ze in voor buitendienst applicaties zoals afleverregistratie en de registratie van servicewerkzaamheden.

Geevers handhelds, PDA’s, voice terminals en draadloos netwerk
Robuuste PDA met barcode scanner

Robuuste tablets
Robuuste tablets zijn met name geschikt voor buitendienst applicaties zoals afleverregistratie en de registratie van servicewerkzaamheden. Maar ook voor goederenontvangsten en kwaliteitscontroles in jouw magazijn. Eventueel kun je ze inzetten als heftruckterminal, door ze in een heftruck te monteren en te koppelen aan een barcodescanner. Ook monteer je ze eenvoudig op een productielijn voor een papierloze fabriek.

Waterman Onions gaat voor meer overzicht met digitale productielogistiek
Industriële tablet

Ultieme keuzevrijheid

Wij zijn hardware-onafhankelijk: we leveren, implementeren en beheren mobiele computers van alle A-merken in de industrie. Ook op het gebied van software is de keus aan jou. We leveren de mobiele computers met een van onze software-oplossingen, met jouw eigen software of die van een derde partij.

Reparatiecontracten en Mobile Device Management

Als je kiest voor een reparatiecontract, dek je de kosten voor het herstellen van fysieke schade aan je apparatuur. Mocht een apparaat defect raken, dan repareren wij het kosteloos. Als nodig ruilen we het zelfs direct om op locatie. Zo loop je geen financiële risico’s en komt jouw operatie nooit stil te liggen.

Met onze draadloze Mobile Device Management (MDM) oplossing beheer en beveilig je centraal alle types mobiele computers en telefoons. Ook kun je hiermee je apparatuur voorzien van updates, nieuwe software en apps. Wij staan dag en nacht klaar voor beheer en support. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, ontmoet onze professionals en deel je ervaring met vakgenoten.
 

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.