Home Solutions & Services Logistiek Oplossingen Mobile computing & WLAN Mobiele computers: altijd en overal papierloos werken
Altijd en overal papierloos werken

Mobiele computers

Met mobiele computers werken jouw magazijnmedewerkers, productiemedewerkers en sales- en servicemedewerkers mobiel en papierloos met jouw bedrijfsapplicaties. Altijd en overal. Hierdoor stuur je hun werkzaamheden realtime aan, voorkom je papierwerk en heb je altijd direct inzicht in jouw bedrijfsprocessen.

Onze aanpak: precies de juiste apparaten

Wij helpen je graag bij de selectie, implementatie en het beheer van robuuste mobiele computers binnen en buiten jouw bedrijf. Samen brengen wij jouw wensen in kaart en helpen we je om precies de juiste apparaten te selecteren. Daarbij gaan we altijd uit van jouw bedrijfsprocessen, het gebruiksgemak voor jouw medewerkers en robuustheid van de apparatuur.

Wij zijn hardware-onafhankelijk, dus je kiest uit alle A-merken in de industrie. Afhankelijk van jouw behoeften leveren, implementeren én beheren wij de apparatuur voor je. Ook wat betreft software is de keus aan jou. We leveren de mobiele computers met een van onze software-oplossingen, met jouw eigen software of die van een derde partij.

Verschillende type mobiele computers

Handheld computers

Handheld computers zijn ergonomisch ontworpen om veel te scannen. Vaak hebben ze een pistoolgreep en kunnen ze op grote afstand locaties en pallets scannen. Ze zijn erg geschikt voor de registratie van palletbewegingen, orderpicking met weinig orderregels en gebruik op heftrucks.

RF scanning papierloos en foutloos werken met barcodes

Heftruckterminals met barcode scanner

Heftruckterminals worden gebruikt op een heftruck in combinatie met een lange afstand scanner. Ze zijn erg geschikt voor de registratie van palletbewegingen binnen en tussen magazijnen.

GOBO verbetert logistieke dienstverlening met standaard WMS

Polscomputers met ringscanner

Met een polscomputer met ringscanner hebben orderpickers hun handen vrij om orders te picken. Polscomputer met ringscanner zijn daarom erg geschikt orderpicking met veel orderregels. 

Versteijnen speelt flexibeler in op klantvragen met Zebra polscomputers

Voice terminals en headsets

Met een voice terminal met headset communiceren orderpickers door middel van spraak met hun ERP- of WMS-systeem. Hierdoor hebben ze hun handen én ogen vrij om orders te picken.

Horesca Lieferink realiseert sluitende registratie emballage en retouren

Enterprise PDA’s

PDA’s zijn erg geschikt voor goederenontvangsten, kwaliteitscontroles of incidenteel orderpicken. Daarnaast zet je ze in voor buitendienst applicaties zoals afleverregistratie en de registratie van servicewerkzaamheden.

RF scanning

Robuuste tablets

Robuuste tablets zijn met name geschikt voor buitendienst applicaties zoals afleverregistratie en de registratie van servicewerkzaamheden. Daarnaast zijn ze geschikt voor goederenontvangsten en kwaliteitscontroles in jouw magazijn. Ook kun je ze inzetten als heftruckterminal door ze in een heftruck te monteren en er barcode scanner aan te koppelen.

Bakeplus krijgt meer inzicht in voorraad dankzij WMS systeem

Reparatiecontracten

Bij ons kun je ook kiezen voor een reparatiecontract. Daarmee dek je de kosten voor het herstellen van fysieke schade aan de apparatuur. Raakt een apparaat defect, dan wordt het kosteloos gerepareerd en ruilen we het eventueel zelfs direct om op locatie. Zo loop je geen financiële risico’s en waarborg je de continuïteit van jouw operatie.

Mobile Device Management (MDM)

Met onze Mobile Device Management (MDM)-oplossing kun je al jouw verschillende types mobiele computers en telefoons eenvoudig centraal beheren, beveiligen en draadloos voorzien van updates en nieuwe software en apps. Uiteraard kunnen wij het beheer en support volledig voor je verzorgen. 24/7. Zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Actemium offerte- en bestelportal

Ben je klant bij Actemium en wil je artikelen (bij)bestellen? Denk aan batterijen, handhelds, labels of cradles. Goed nieuws! We bieden nu een offerte- en bestelportal voor dit type bestellingen.

Hier vind je ook uitgebreide accessory guides. Handige overzichten van de leveranciers van jouw artikelen. Ook hier geldt: zie je iets interessants, en wil je meer informatie? Laat het ons even weten. We adviseren je graag.

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op 31888318100.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.