Home Solutions & Services Logistiek Oplossingen Mobile computing & WLAN Mobile Device Management (MDM): Jouw mobiele apparatuur veilig in beheer!
Jouw mobiele apparatuur veilig in beheer!

Mobile Device Management (MDM)

Jouw medewerkers werken dagelijks met mobiele telefoons, handhelds, tablets en laptops. Hoe zorg je er nu voor dat al deze mobiele devices beveiligd en up to date blijven? Mobile Device Management (MDM) maakt het mogelijk. Wij beveiligen en beheren centraal al jouw mobiele apparatuur. Zo ben je er zeker van dat iedereen altijd vooruit kan.

Mobile Device Management (MDM)

Op afstand voorzien wij jouw mobiele devices van updates en nieuwe software en apps. Bij incidenten en storingen, kijken wij op afstand mee om assistentie te verlenen. Daarnaast monitoren wij applicaties en componenten in jouw netwerk, zodat wij eventuele incidenten al proactief oppakken, voordat je er last van krijgt.

Standaard software tools

Wij maken gebruik van standaard softwaretools. Zoals Soti Mobicontrol en Wavelink Avalanche. Deze installeren en hosten wij in een datacentre en houden wij continu up to date. Als je dat wilt, zetten we ook een eigen MDM-omgeving voor je op die je host op jouw eigen servers in jouw eigen netwerk.

Voordelen van MDM

  • Op afstand monitoren van applicaties om problemen te voorkomen
  • Op afstand assistentie verlenen aan gebruikers
  • Op afstand updates uitrollen

Mobility as a Service (MaaS)

Wil je helemaal geen omkijken hebben naar de mobiele apparaten van jouw medewerkers voor een vast bedrag per jaar of per maand? Dan is ons concept Mobility as a Service (MaaS) iets voor jou. MaaS is een totaaloplossing voor de hardware, de implementatie, 24/7 eerstelijnssupport, Mobile Device Management (MDM), reparatiecontracten én rapportages.

Uiteraard houden wij je periodiek op de hoogte over de beschikbaarheid, capaciteit, en reparaties van de mobiele apparaten van jouw medewerkers. Zo concentreer je je op waar jij goed in bent terwijl wij zorgen voor jouw mobiele hardware. Voor een vast bedrag per gebruiker, per maand of jaar, nemen wij je alle zorgen en risico’s uit handen.

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.