Home Solutions & Services Logistiek Oplossingen Scanning & printing Barcodescanners: Foutloze herkenning en registratie!
Foutloze herkenning en registratie!

Barcodescanners

Met barcodescanners registreer je jouw logistieke processen en goederenbewegingen. Realtime en zonder fouten. Zo verbeter én versnel je de operationele processen in jouw bedrijf.Allerlei soorten en maten

Barcodescanners bestaan in allerlei soorten en maten en zijn voorzien van verschillende scan-engines. Traditionele 1D-laserscanners lezen alleen streepjescodes. Moderne 2D imagers lezen ook QR-codes en datamatrixcodes. Daarnaast scannen ze beter door glas en folie heen, hebben ze minder last van zonlicht en lezen ze beschadigde barcodes.

Bovendien hebben sommige scanners meer bereik dan andere. Standard range-scanners lezen barcodes van dichtbij, bijvoorbeeld tijdens het orderpicken. Extended range scanners lezen barcodes van veraf, bijvoorbeeld tijdens het inruimen van pallets vanaf een heftruck. De nieuwste near-far-imagers lezen perfect barcodes van veraf én dichtbij.

Onze aanpak

Wij helpen je bij het kiezen van de juiste scanners en datacapture technieken. En we implementeren deze samen met je, zodat ze jouw operationele processen het beste ondersteunen.

Verschillende typen scanners

Draadloze en bedrade handscanners

Een handscanner scant barcodes en geeft de informatie als keyboard input door aan een PC of heftruck terminal.

Knipidee professionaliseert logistiek met WMS en scanning

Draagbare (vinger)scanners

Met een vinger scanner hebben orderpickers hun handen vrij om orders te picken. De vinger scanner kan bedraad of draadloos gekoppeld worden aan een PC of mobiele computer.

Versteijnen speelt flexibeler in op klantvragen met Zebra polscomputers

Vaste scanners op scanpoorten of lepels van een heftruck

Met vaste scanners scan je artikelen, dozen of pallets automatisch in een scanpoort, op een lopende band of op de lepels van een heftruck.

Leo de Kock automatiseert productieregistratie en traceerbaarheid

Mobiele computers met ingebouwde barcode scanner

Op een mobiele computer met geïntegreerde barcode scanner draait een mobiele applicatie. De geïntegreerde barcode scanner schrijft de informatie direct weg in de applicatie.

RF scanning

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.