Home Solutions & Services Logistiek Oplossingen Warehouse management Artikelstamdata acquisitie: altijd de juiste productinformatie
Optimalisatie logistieke processen en goederenstromen

Artikelstamdata acquisitie: altijd de juiste productinformatie

Met een systeem voor het meten en registeren van volumes en gewichten krijg je altijd de juiste informatie en stamdata over jouw producten, orders en ladingen. Hierdoor optimaliseer je jouw logistieke processen en goederenstromen én stel je altijd de juiste informatie beschikbaar aan jouw klanten.

Master data acquisitie

Master data acquisitie legt alle informatie en stamdata over producten, orders en ladingen vast. Denk bijvoorbeeld aan: afmetingen en contouren, gewichten, foto’s van producten of inhoud van dozen, artikelnummers of serienummers.

Voordelen van een WMS

  • Je beschikt altijd over de juiste informatie
  • Je stelt de juiste informatie beschikbaar aan bezoekers van jouw website en webshop
  • Je optimaliseert jouw processen en goederenstromen
  • Bij orderpicken bepaal je makkelijker de juiste stapelvolgorde en verpakking van orders
  • Je maakt optimaal gebruik van jouw opslagruimte
  • Je weet precies hoeveel vervoerscapaciteit je nodig hebt

Integratie met jouw ERP, WMS of TMS

Je scant jouw goederen handmatig bij jouw goederenontvangst of inpaktafels, of volledig geautomatiseerd op een transportbaan. Wij helpen jou om de data vervolgens te integreren in jouw bestaande Enterprise Resource Planning (ERP), Warehouse Management Systeem (WMS) of Transport Management Systeem (TMS). Ook is het mogelijk om de data op te slaan in een aparte database en de data eerst goed te laten keuren en valideren voordat deze wordt verwerkt in jouw host systeem.

Verschillende oplossingen

  • Actemium Master Data Acquisitie
  • Honeywell AutoCube 8200 Fixed Dimensioning System

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken graag met je mee over de mogelijkheden van artikelstamdata acquisitie.

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 999.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.