Home Logistiek Evenementen Gastwebinar Axians Digital twin: Jouw logistiek voorspellen én simuleren!
Jouw logistiek voorspellen én simuleren!

Gastwebinar Axians: Digital Twin

De toekomst voorspellen, kan dat? Jazeker! Met een "Digital Twin" analyseer en voorspel je de processen in jouw magazijn. Je bedenkt én simuleert slimme optimalisaties. Nieuwsgierig wat je er allemaal mee kan? Volg het gastwebinar van ons zusje Axians en laat je inspireren!

Machine learning en artificial intelligence

Je ERP en WMS bevatten veel data over jouw magazijn. Axians gebruikt machine learning en artificial intelligence om patronen in jouw data te ontdekken en op basis hiervan de toekomst te voorspellen. Ook stelt het systeem optimalisaties voor. In een digital twin – een slimme, virtuele kopie van jouw magazijn – kun je de effecten van die optimalisaties simuleren. Je vergelijkt je magazijninrichting en -inruiming, maar ook looproutes, vóór optimalisatie en erna.

Volledig geintegreerd met je Actemium WMS

De Axians Digital Twin sluit standaard aan op ons Actemium WMS. In het WMS optimaliseer je bijvoorbeeld met één klik op de knop de volgorde en looproutes van alle orders die vandaag moeten worden gepickt. Tevreden met het voorstel? Dan voer je het rechtstreeks door in de taken voor je magazijnmedewerkers.

Onderwerpen

  • Markttrends en uitdagingen in de logistiek

  • Businesscase maken met de voordelen én kosten van een digital twin

  • Voorbeelden van klantverhalen

  • Live demonstratie

Praktische informatie

Evenement
Gastwebinar Axians Digital Twin

Datum
Donderdag 19 november 2020

Locatie
Online, vanaf je eigen werkplek

Tijd
Zelf koffie zetten en inloggen: 09:45-10:00
Programma: 10:00-11:00

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?
Iedereen die vooruit wil een slimme magazijn

Terugkijken?

Dit webinar heeft al plaatsgevonden! Wil je het webinar terugkijken? Vul dan onderstaand formulier in en we sturen je de link.

Voor deze evenementen kun je je nog wel inschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen? Bel ons op +31(0)888318100.

Tot ziens!

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.