Home Logistiek Evenementen Inspiratiesessie Material Handling
automatisering en mechanisatietechnieken

Inspiratiesessie Material Handling

Wil je weten welke intralogistieke material handling oplossingen er zijn en welke aspecten erbij komen kijken om dit binnen jouw organisatie in te zetten? Kom naar onze inspiratiesessie. Je ervaart en leert hoe je met de nieuwste intralogistiek material handling technieken en oplossingen jouw logistieke proces optimaliseert!

Intralogistieke material handling oplossingen en technieken

In jouw logistieke proces worden veel afstanden afgelegd en materialen verplaatst. Dat kost tijd, en tijd is geld. Tijdens onze inspiratiesessie Material Handling krijg je een overzicht van de verschillende intralogistieke material handling oplossingen en technieken. Per oplossing wordt aangegeven binnen welke applicaties ze het beste tot hun recht komen en wat ze voor jouw logistieke proces kunnen betekenen. Daarnaast komen de beslissingscriteria aan bod die je moet nemen om tot de juiste oplossing te komen die zorgt voor meer efficiëntie binnen jouw magazijn of distributiecentrum, besparing van loopmeters en betere werkomstandigheden voor jouw medewerkers.

Daarnaast vertellen onze logistieke experts over hun best practices, de nieuwe trends en ontwikkelingen. En natuurlijk is er volop ruimte om ervaringen uit te wisselen met collega’s!

Onderwerpen

  • Markttrends en -ontwikkelingen
  • Conveying en Elevating
  • Sorting
  • Sorting with bots
  • AGV within logistics
  • Good2Man

Praktische informatie

Evenement
Inspiratiesessie Material Handling

Datum
6 oktober 2020

Actemium inspiratiesessie
Inspiratiesessie
Actemium Veghel MTL


Tijd

Ontvangst met koffie: 12:30-13:00
Programma: 13:00-17:30

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?

Eigenaren, bedrijfsleiders operationeel managers, logistiek managers en logistieke engineers van bedrijven in de segmenten (E)-Fulfillment, 3PL, Warehousing, Post&Parcel, Productie logistiek, Distributie centra.

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen? Bel +31 (0)888 318 999.

Tot ziens!

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.