Home Logistiek Evenementen Inspiratiewebinar afleverregistratie: foutloze registratie van leveringen, emballage en retouren
Foutloze registratie van leveringen, emballage en retouren

Inspiratiewebinar afleverregistratie

De wereld houdt niet op bij het laaddock van je magazijn. Je wilt immers zeker weten dat jouw leveringen compleet en correct bij je klanten aankomen. En je wilt geen papierwerk en gedoe over emballage of retouren. Het Actemium WMS helpt je met nieuwe functionaliteit én een nieuwe afleverregistratie app voor jouw chauffeurs. Ben je benieuwd wat de voordelen zijn en hoe het werkt? Laat je inspireren tijdens ons webinar.

Digitale registratie van leveringen, emballage en retouren

Tijdens ons inspiratiewebinar afleverregistratie leer en ervaar je hoe je zorgt voor minder papierwerk en administratie, voor foutloos inzicht in het transport tot aan de klant en voor de zekerheid dat je orders compleet en bij de juiste klant aflevert.

We laten zien hoe afleverregistratie werkt in Actemium WMS en demonstreren de nieuwe mobiele afleverapp waarmee jouw chauffeurs onderweg hun werkzaamheden kunnen controleren en registreren.

Onderwerpen

  • Voordelen van digitale en papierloze  afleverregistratie
  • Proof of delivery, emballage en retouren
  • Demonstratie van afleverregistratie in het Actemium WMS

Praktische informatie

Evenement
Inspiratiewebinar afleverregistratie

Datum
Dinsdag 8 december 2020

Locatie
Online, vanaf je eigen werkplek

Tijd
Zelf koffie zetten en inloggen: 09:45-10:00
Programma: 10:00-10:30
Vragen stellen en napraten: 10:30-11:00

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?
Iedereen die vooruit wil met Actemium WMS

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen? Bel +31 (0)888 318 100.

Tot ziens!

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.