Home Logistieke automatisering Evenementen Inspiratiewebinar – RF scanning en voicepicking met SAP: Papierloos en digitaal magazijn!
Papierloos en digitaal magazijn!

Inspiratiewebinar RF scanning en voicepicking met SAP

Werk jij met een SAP ERP systeem in jouw magazijn? En wil je jouw processen volledig digitaliseren? Ontdek wat er kan tijdens het inspiratiewebinar ‘papierloos werken met SAP’. Integreer mobiele apparaten zoals RF scanners en voiceterminals rechtstreeks met SAP. Dat leidt tot minder fouten, minder controlewerkzaamheden, en minder administratie. We laten je graag zien hoe!

Efficiënt en betrouwbaar werken

Via RF scanning, voicepicking en labelprinting  communiceren jouw medewerkers direct en digitaal met je SAP ERP systeem. De voordelen zijn groot. Je hebt bijvoorbeeld meer inzicht, medewerkers maken minder fouten, de administratieve lasten zijn lager en de efficiency is hoger. Het gevolg: een hogere klanttevredenheid, tegen lagere kosten.

Benieuwd hoe dit werkt?

Tijdens het inspiratiewebinar ‘papierloos werken met SAP’ laten we zien hoe je jouw logistieke processen automatiseert en verbetert. We bespreken een aantal praktijkvoorbeelden van bedrijven die je voorgingen. En er is ruimte om te sparren over uitdagingen en kansen in de logistiek.

Inspiratiesessie Warehouse management WMS

Onderwerpen

  • Live demonstratie van RF scanning en voice picking
  • Je leert een businesscase maken met de voordelen én kosten van papierloos werken met RF scanning of voice picking
  • Voorbeelden van klantverhalen

(Terug)kijken?

Wil je het webinar (terug)kijken? Vul dan onderstaand formulier in en we sturen je de link.

Heb je een vraag? Ook die kun je hier stellen. Of neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.