Home Logistieke automatisering Evenementen Inspiratiewebinar – Scanmodule AFAS logistiek: Papierloos werken in jouw magazijn en productie!
Papierloos werken in jouw magazijn en productie!

Inspiratiewebinar Scanmodule AFAS logistiek

Gebruik je AFAS Profit voor het aansturen en registreren van de logistieke processen in je magazijn of fabriek? Doe het dan goed: gebruik ook de Scanmodule AFAS logistiek. Zo maak je je magazijn en productie papierloos. Je voorkomt fouten en vermindert controle- en administratiewerkzaamheden. Benieuwd hoe dit werkt? We laten je graag zien hoe!

Minder papier, minder fouten, meer efficiëntie

Met de Scanmodule AFAS logistiek automatiseer en optimaliseer je de logistieke processen in jouw magazijn. Het is een standaardmodule die AFAS Profit naar de medewerkers op de werkvloer brengt. Ze kunnen digitaal en mobiel met AFAS Profit aan de slag, via hun RF handscanners. Daarbij worden ze direct en efficiënt aangestuurd vanuit AFAS Profit. Het resultaat? Minder administratie, betrouwbare en transparante processen en een snellere en efficiëntere orderverwerking.

Benieuwd hoe dit werkt?

Tijdens ons inspiratiewebinar laten we je graag zien hoe! Je leert wat RF scanning jouw bedrijf kan opleveren. En je krijgt een demo van onze Scanmodule AFAS logistiek.

Inspiratiesessie Scanmodule AFAS logistiek

Onderwerpen

  • Live demonstratie van de Scanmodule AFAS logistiek
  • Je leert een businesscase maken met de voordelen én kosten van papierloos werken met RF scanning
  • Voorbeelden van klantverhalen

(Terug)kijken?

Wil je het webinar (terug)kijken? Vul dan onderstaand formulier in en we sturen je de link.

Heb je een vraag? Ook die kun je hier stellen. Of neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.