Home Logistieke automatisering Evenementen Klantendag – Actemium Zevenaar: Lift mee op de ontwikkelingen!
Lift mee op de ontwikkelingen!

Klantendag Actemium Zevenaar

Logistiek staat nooit stil. En wij bewegen mee. Jij ook? Kom dan naar onze klantendag. Na afloop ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de logistieke automatisering. En van de nieuwste updates van de oplossingen die je al gebruikt. Zodat je daar nog meer uit kunt halen.

Meer uit jouw oplossingen

Tijdens onze klantendag ontdek je wat er speelt in de wereld van de logistieke automatisering. Van sterke standaardsoftware, (mobiele) apparaten en frequentere updates, tot mogelijkheden voor werken in de cloud, de overgang naar Android en de opkomst van mechanisatie en robotisering.

We presenteren de nieuwste versies van de oplossingen die je al gebruikt. En wat je er allemaal nog meer mee kunt. Zo blijven we samen in beweging. Op weg naar betere logistiek: minder kosten en meer inzicht, betere compliance en nóg betere beslissingen en een hogere klanttevredenheid.

Klanten updatedag

We hebben elkaar veel te vertellen

Door Covid-19 is het alweer even geleden dat we elkaar echt hebben gezien, dus we hebben elkaar veel te vertellen. We ontmoeten je daarom het liefst fysiek, op een mooie locatie aan het water: Innstyle in Maarssen. Het aantal plaatsen is beperkt. We kunnen maximaal 100 gasten ontvangen. Wil je erbij zijn? Meld je dan op tijd aan.

Let op: we gaan er vanuit dat onze klantendag door kan gaan zonder strenge Covid-maatregelen. Maar we vinden de gezondheid van alle bezoekers natuurlijk belangrijk. Daarom vragen we je bij de ontvangst mogelijk om een vaccinatie- of testbewijs via de CoronaCheck app.

Programma

 • Welkomstwoord Actemium

  • We delen onze visie op de markt en de ontwikkelingen binnen onze business unit en onze logistieke automatiseringsoplossingen

 • Parallelle sessies

  • Product sessies over de nieuwste updates, ontwikkelingen en roadmap van de software en hardware oplossingen die je al gebruikt. Van onszelf en onze fabrikanten.

 • Netwerklunch en informatiemarkt

 • Keynote presentatie door Cor Molenaar

Inspiratiesessie logistieke automatisering
Cor Molenaar

Keynote lezing van Cor Molenaar

We sluiten de dag af met een interessante keynote lezing van Cor Molenaar. Cor is een expert op het gebied van retail en internetverkoop. Hij gaat ons alles vertellen over de invloed van IT op klantgedrag, business modellen, supply chains en logistiek.

Onze partners

Praktische informatie

Evenement
Klantendag Actemium Zevenaar

Datum
vr 17-9-2021

Voor wie?
Bestaande klanten van Actemium Zevenaar

Programma
Ontvangst met koffie: 09:30

Start programma: 10:00
Verwachte eindtijd: 15:30

Aanmelden?

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen? Bel ons op +31(0)888318100.

Tot ziens!

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.