Home Logistieke automatisering Evenementen Lunchwebinar – Jouw volgende stap in Mobile Device Management met SOTI XSight
Lunchwebinar

Jouw volgende stap in Mobile Device Management met SOTI XSight

Gebruik jij SOTI MobiControl? En ben je benieuwd hoe je een volgende stap zet in jouw mobile device management (MDM)? Tijdens ons lunchwebinar met onze partner SOTI ontdek je, vanachter je bureau, alle functionaliteiten, ook de mogelijkheden je misschien (nog) niet benut. En je leert hoe je met SOTI XSight operational intelligence toevoegt aan jouw MDM. Na het webinar kun je zelf met SOTI XSight aan de slag met een gratis trial key.

Intelligent beheer op afstand

Met MDM assisteer je jouw medewerkers op afstand en zorg je voor de nieuwste en beste functionaliteiten op hun mobiele bedrijfsapparaten. Zo houd je de applicaties in jouw magazijn, fabriek en buitendienst veilig, up-to-date én in de lucht.
En liever ga je nog verder. Want bedrijfsapplicaties en mobiele apparaten worden meer en meer bedrijfskritisch. Welke extra mogelijkheden biedt SOTI om jouw IT-strategie en -processen te ondersteunen? Dat leer je tijdens ons lunchwebinar.

Lunch webinar - Jouw volgende stap in Mobile Device Management met SOTI XSight

Lunchwebinar

Vlak voor het webinar ontvang je van ons een lekkere lunch. Na een korte introductie door een Actemiumcollega, nemen SOTI-adviseurs het woord. Terwijl jij van je lunch geniet nemen zij je mee langs alle functionaliteiten voor Mobile Device Management, met SOTI XSight. Na afloop krijg je een trial key, waarmee je zelf met SOTI XSight aan de slag kunt.

Wees er snel bij, want we hebben maar 15 plaatsen!

Webinar Logistieke automatisering

Onderwerpen

  • Het belang van Mobile Device Management
  • De voordelen van SOTI oplossingen
  • Demo van SOTI XSight

Praktische informatie

Datum
di 28-6-2022

Locatie
Online, vanaf je eigen werkplek

Tijd
Lunchpakket uitpakken en inloggen: 11:45-12:00
Inhoudelijk programma: 12:00 – 12:45
Vragen stellen 12:45-13:00

Voor wie?
Iedereen die een (volgende) stap wil maken met SOTI Mobile Device Managent

Kosten
Gratis toegang

Aanmelden?

Heb je vragen? Bel ons op +31(0)888318100.

Tot ziens!

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.