Home Logistiek Evenementen Updatesessie Mobile computing: jouw mobiele computers van de toekomst
Jouw mobiele computers van de toekomst

Updatesessie Mobile computing

Wil je weten hoe je jouw industriële mobiele computers aan de praat houdt én wil je je kennis uitbreiden over veiligheid, beschikbaarheid, beheer en performance? Kom naar de updatesessie van Actemium, Zebra, Honeywell en Datalogic in het Philips museum en maak gebruik van de ontwikkelingen in mobile computing!

Jouw mobiele computers van de toekomst

Techniek staat nooit stil. Ook op het gebied van mobiele computers volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Denk bijvoorbeeld aan de komst van Android, touch bediening, nieuwe soorten mobiele computers, apps en beveiligingsrisico’s.

Speciaal voor jou hebben we de meest relevante ontwikkelingen in industrial mobile computing verzameld. Tijdens onze updatesessie praten wij je volledig bij.

Voel de historie en beleef de toekomst van Philips

Wij zijn te gast in het Philips museum. Hier krijg je aan de hand van opmerkelijke verhalen en historische producten een beeld van hoe Philips zich heeft ontwikkeld van een kleine gloeilampenfabrikant tot een groot en toonaangevend wereldconcern. Vanaf de start in 1891 tot en met de innovaties van morgen.

Onderwerpen

  • Ontwikkelingen in Android, soorten en vormen mobiele computers, beveiligingsrisico’s en beheer
  • We kondigen aan welke producten van Zebra, Honeywell en Datalogic geïntroduceerd zijn of juist ‘end of life’ gaan
  • We laten je nieuwe mobility diensten zien waarmee je de continuïteit, veiligheid en beheersbaarheid van jouw mobiele computers borgt
  • Je kunt kennismaken met de look & feel van ons volledige hardware productportfolio, zoals tablets, PDA’s, handhelds, polscomputer en voice terminals

Praktische informatie

Evenementen
Updatesessie Mobile computing

Datum
Donderdag 11 april 2019

Sessie
Philips museum Eindhoven

Tijd
Ontvangst met lunch: 12:00-13:00
Programma: 13:00-15:00
Rondleiding: 15:00-16:00

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?
Je wilt een volgende stap maken met mobiele computers in jouw logistiek en productie

Aanmelden

Helaas! De inschrijving is gesloten.

Voor deze evenementen kun je je nog wel inschrijven.

Heb je vragen? Bel ons op +31(0)888318100.

Tot ziens!

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.