Home Logistiek Evenementen Vakbeurs ICT & Logistiek 2021: Resilient logistics!
Resilient logistics

Vakbeurs ICT & Logistiek 2021

De vakbeurs ICT & Logistiek is hét jaarlijkse evenement voor logistieke automatiseringsoplossingen. Dit jaar leer je alles over "veerkrachtige" logistiek. Kom langs en laat je inspireren!Hoe blijf jij het verschil maken?

Je wil relevant blijven. Optimaal inspelen op veranderingen in de markt en jouw klanten nóg beter bedienen. Met minder kosten, betere compliance en meer inzicht om nóg betere beslissingen te nemen. Dat vraagt om transparante, flexibele en betrouwbare logistieke processen, waarin je jouw medewerkers, voorraden en magazijnruimte zo efficiënt en effectief mogelijk inzet. Op de vakbeurs ICT & Logistiek zie en ervaar je hoe je dat aanpakt. Bezoek de workshops en netwerkmomenten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in logistieke automatiseringsoplossingen.

Hét kennisevenement voor logistieke automatiseringsoplossingen

Op 9, 10 en 11 november 2021 is ICT & Logistiek terug! ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar je de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om jouw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt je een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Met jouw ICT & Logistiek ticket heb je toegang tot de beursvloer en alle seminars.

Vakbeurs logistiek automatisering
Vakbeurs logistiek automatisering

Ideeën uitwisselen?

Wij ontvangen je graag op onze stand. Om bij te praten over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en branche en om te bespreken hoe we samen jouw logistieke uitdagingen en doelstellingen kunnen aanpakken.

Praktische informatie

Datum
di 9-11-2021 – do 11-11-2021

Voor wie?
Iedereen die zijn of haar logistieke processen wil verbeteren door automatisering

Kosten
Gratis toegang

Aanmelden?

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten!

Snelle beslissers maken kans op een speciale VIP-uitnodiging. Met een VIP-uitnodiging parkeer je gratis, lunch je in de exclusieve VIP lounge, krijg je toegang tot de netwerkborrel en beschik je over “reserved-seating” in de theaters.

Heb je vragen? Bel ons op +31(0)888318100.

Tot ziens!

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.