Home Logistiek Evenementen Vakbeurs ICT & Logistiek 2021: smart warehousing
Smart warehousing

Vakbeurs ICT & Logistiek 2021

De vakbeurs ICT & Logistiek is hét jaarlijkse evenement voor logistieke automatiseringsoplossingen. Dit jaar leer je alles over "smart warehousing". Kom langs en laat je inspireren!

Hoe blijf jij het verschil maken?

Je wil relevant blijven. Optimaal inspelen op veranderingen in de markt en jouw klanten nóg beter bedienen. Met minder kosten, betere compliance en meer inzicht om nóg betere beslissingen te nemen. Dat vraagt om transparante, flexibele en betrouwbare logistieke processen, waarin je jouw medewerkers, voorraden en magazijnruimte zo efficiënt en effectief mogelijk inzet. Op de vakbeurs ICT & Logistiek zie en ervaar je hoe je dat aanpakt. Bezoek de workshops en netwerkmomenten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in logistieke automatiseringsoplossingen.

Hét kennisevenement voor logistieke automatiseringsoplossingen

Op 9, 10 en 11 november 2021 is ICT & Logistiek terug! ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar je de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om jouw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt je een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Met jouw ICT & Logistiek ticket heb je toegang tot de beursvloer en alle seminars.

Ideeën uitwisselen?

Wij ontvangen je graag op onze stand. Om bij te praten over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en branche en om te bespreken hoe we samen jouw logistieke uitdagingen en doelstellingen kunnen aanpakken.

Praktische informatie

Vakbeurs logistiek automatisering
Vakbeurs logistiek automatisering
Vakbeurs logistiek automatisering

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?
Je wilt je logistieke processen verbeteren door middel van automatisering

Aanmelden

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten.

Snelle beslissers maken kans op een speciale VIP-uitnodiging. Met een VIP-uitnodiging parkeer je gratis, lunch je in de exclusieve VIP lounge, krijg je toegang tot de netwerkborrel en beschik je over “reserved-seating” in de theaters.

Tot ziens!